hit.ro  »  Gadgeturi  »  Foto - Video  »  Nikon D4S - ISO 409.600, control avansat pe AF si mecanism nou pentru actionarea obturatorului

Nikon D4S - ISO 409.600, control avansat pe AF si mecanism nou pentru actionarea obturatorului

calendar_month 25 Feb 2014, 11:41
Importatorul Nikon in Romania, SKIN, a anuntat astazi lansarea pe piata a primului DSLR din lume care atinge ISO 409.600: Nikon D4S.
Noul Nikon D4S beneficiaza de un senzor reproiectat si de noul procesor EXPEED 4, ce permit selectarea celei mai ridicate valori ISO din industrie, 409.600.

Perfectionarile aduse focalizarii automate au imbunatatit punerea la punct si urmarirea subiectelor la 11 fps, oferind in plus un control mult mai fin asupra zonei AF, prin intermediul noului mod Zona AF grup. Acesta monitorizeaza constant cinci campuri AF diferite, ce pot fi deplasate in cadrul matricei de 51 de puncte, in functie de cerintele de compozitie.
Precomandati Nikon D4S
"Formatul de fisier RAW de dimensiune S, conceput de Nikon, contribuie la accelerarea transferului imaginilor in retele, iar portul Ethernet Gigabit 100/1000TX permite conexiuni extrem de rapide. Nikon D4S ofera un control superior asupra inregistrarii materialelor video, fiind posibila selectarea cadentelor 50p si 60p la calitate full-HD si a valorii ISO maxime in modul M. Pe langa acestea, functia de reducere a zgomotului 3D de la Nikon reduce zgomotul aleator si fluctuatiile de zgomot atunci cand se filmeaza la sensibilitati inalte. La fel ca D4, modelul D4S ofera trei formate de decupare pentru senzor, FX, DX si decupare nativa (aproximativ 2,7x), precum si o iesire HDMI la rezolutie completa necomprimata catre dispozitivele externe", potrivit unui comunicat de presa remis de companie.

Mecanismul complet nou de actionare a obturatorului si a oglinzii reduce vibratia acesteia, asigurand imagini stabile in vizor si intreruperi minime ale imaginilor din vizor cand se fotografiaza la viteza ridicata.
Potrivit celor de la Nikon, si sunetul a primit imbunatatiri, in mod special prin implementarea unui numar considerabil de setari pentru controlul audio, inclusiv optiunea de selectare a intervalului de sunet (vant/voce) si de reducere a zgomotului vantului cand se inregistreaza cu microfonul incorporat.
VEDETI MAI MULTE IMAGINI CU NIKON D4S IN PAGINA 2

Nikon D4S va fi disponibil in Romania in luna martie.

Alaturi de Nikon D4S, producatorul a anuntat si Capture NX - D (Beta), o aplicatie gratuita care va inlocui programul actual Capture NX 2.
Aplicatia pentru procesarea imaginilor RAW inregistrate cu aparate foto digitale Nikon, este disponibila incepand de astazi, in mod gratuit.

Nikon promite ca va fi receptiva la recomandarile utilizatorilor care testeaza aplicatia Capture NX - D in perioada beta si va include in versiunea finala imbunatatirile sugerate de useri. Capture NX - D este disponibila pe site-ul dedicat.
Sursa: SKIN 

Sondaj

Ce marca de telefon considerati ca e cea mai buna la ora actuala?