hit.ro  »  Gadgeturi  »  Foto - Video  »  Monitorul de gaming BenQ XL2730Z, disponibil in magazine: pret piperat, dar daca prinzi oferta, merita!

Monitorul de gaming BenQ XL2730Z, disponibil in magazine: pret piperat, dar daca prinzi oferta, merita!

calendar_month 12 Mai 2015, 10:00
BenQ a anuntat, ieri, ca monitorul de gaming BenQ XL2730Z, prezentat in premiera la East European Comic Con 2015, este disponibil pe piata din Romania.
Monitorul ofera o diagonala de 27 de inch, rezolutie QHD (2560 x 1440p), este dotat cu tehnologie FreeSync (pentru sincronizarea ratei de refresh cu cea a placilor video AMD Radeon compatibile), ofera un timp de raspuns de 1ms GTG si, cu dedicatie pentru gamerii profesionisti, functia Motion Blur Reduction.

Rata de refresh a BenQ XL2730Z este 144Hz. De asemenea, monitorul ofera functia Display Mode, ceea ce inseamna ca diagonala display-ului poate fi ajustata de la 17 inch pana la 24 de inch (Wide - 16:9). Si pentru ca vorbim despre un monitor profesional de gaming, BenQ XL2730Z este dotat cu o serie de moduri intuitive de setare a display-ului, in functie de tipul de joc rulat, dar si optiune de salvare modificarilor stabilite de catre utilizator (chiar si pe un stick USB sau in cloud), pentru preluarea acestora pe o alta unitate de gaming. Monitorul ofera si functia Auto Game Mode, ce poate identifica independent setarile optime in functie de titlul jucat. BenQ L2730Z vine cu o telecomanda S Switch care faciliteaza navigarea rapida prin modurile de joc si accesul facil la meniul monitorului.

BenQ XL2730Z incorporeaza deja cunoascuta tehnologie Eye (destinata protejarii vederii gamerului), dedicata sesiunilor lungi de joc, la care se adauga Flicker-Free.
Nu in ultimul rand, monitorul este dotat cu o scala de ajustare cu 14 niveluri de inaltime, dar si cu scale reglabile pentru inclinare si pivotare.
Noul monitor de gaming este disponibil la un pret special de lansare de 2.699 de lei la partenerii online selectati (CEL.ro, eMAG, evoMAG, MediaDOT, PC Garage), oferta fiind valabila, desigur, in limita stocului disponibil, potrivit unui comunicat de presa oficial. Ulterior, monitorul va fi disponibil prin partenerii BenQ in Romania la un pret recomandat de 3.489 de lei. Dupa cum spuneam in titlu, pretul (de raft) este unul piperat, dar pentru cei care prind oferta initiala putem spune ca merita efortul financiar! 

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?