hit.ro  »  Gadgeturi  »  Foto - Video  »  Mio lanseaza MiVue R30, oglinda retrovizoare cu camera video incorporata (pret si disponibilitate)

Mio lanseaza MiVue R30, oglinda retrovizoare cu camera video incorporata (pret si disponibilitate)

calendar_month 12 Iun 2015, 13:40
Mio Technology a anuntat, astazi, lansarea pe piata locala a MiVue R30, prima camera video auto din portofoliul companiei ce este incorporata intr-o oglinda retrovizoare.
Mio MiVue R30 nu restrictioneaza campul vizual al soferilor si se fixeaza cu ajutorul benzilor de cauciuc incorporate pe oglinda autoturismului, avand astfel functionalitate dubla: oglinda si dispozitiv de inregistrare.

Mio MiVue R30 are o grosime de numai 12 milimetri fara a lua in considerare obiectivul, in timp ce in punctul cel mai subtire, camera video auto masoara numai 9 milimetri. Ecranul LCD al MiVue R30 are o diagonala de 4.3 inci, iar butoanele tactile sunt situate frontal, in partea inferioara a dispozitivului.
"Camera video auto MiVue R30 este un dispozitiv extrem de discret de inregistrare a calatoriilor cu masina, special creat pentru soferii care vor sa-si mentina campul vizual liber si isi parcheaza autoturismul in locuri publice, unde riscul de furt al dispozitivelor lasate la vedere este crescut" declara Cosmin Dobranis, Country Director Mio pentru Romania si Ungaria.
Calitatea imaginii este asigurata de obiectivul cu senzor CMOS de 4 megapixeli cu diafragma F 2.2 si sistemul optic format din sase elemente de sticla, ce permit inregistrarea unor imagini clare la rezolutie Extreme HD 1296p (2304 x 1296p) chiar si pe timpul noptii. Campul vizual de 130 de grade capteaza toate detaliile din fata masinii, iar pentru obtinerea unghiului perfect de filmare, soferii pot ajusta pozitia obiectivului camerei pe o axa circulara de 360 de grade.

Siguranta la volan este asigurata prin sistemul de avertizare vizuala si sonora a parasirii benzii de circulatie (LDWS), dar si prin senzorul G integrat, cu 3 axe, ce inregistreaza directiile de deplasare pe o diagrama cu unde. Aceasta va indica punctul de provenienta si forta impactului, chiar si in cazul unei coliziuni auto din spate, devenind astfel martorul ocular de incredere. Mai mult, atunci cand senzorul de soc va depista o modificare brusca a miscarii autovehiculului, Mio MiVue R30 va inregistra evenimentul, iar fisierul rezultat va fi protejat de stergerile accidentale, potrivit unui comunicat de presa. Dupa conectarea dispozitivului la computer, vor putea fi analizate directia de mers si datele rezultate in urma unei eventuale coliziuni.
Noua camera video auto Mio MiVue R30 este disponibila pe piata din Romania la pretul de 749 lei. 

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?