Logitech lanseaza noile camere web Brio 500 si castile Zone Vibe, create special pentru modalitatea de lucru hibrida
8/8197
calendar_month 14 Sep 2022, 16:05


Noile generatii de camere web si casti sunt calitative accesibile si sustenabile,
oferind utilizatorilor experiente ultra-moderne de comunicare
Logitech lanseaza doua serii noi de produse: camerele web Brio 500 si castile Zone Vibe, concepute pentru a satisface nevoile în continua schimbare ale celor care lucreaza în sistem hibrid.
Un studiu recent arata ca mai mult de 89% dintre adultii care lucreaza de acasa au probleme cu unghiurile neadecvate ale camerelor web, conditiile slabe de iluminare si limitarile în câmpul vizual când folosesc camerele incorporate în laptopuri*. Camerele web Brio 500 si castile Zone Vibe vin în întâmpinarea provocarilor pe care le au utilizatorii atunci când lucreaza de acasa si le ofera acestora o experienta moderna de lucru sau joc. Cele doua produse sunt de ajutor si pentru managerii IT care sunt responsabili sa gaseasca solutii sustenabile de lucru pentru angajatii care lucreaza remote sau hibrid.
“Multi dintre angajatii care lucreaza remote si hibrid nu sunt echipati corespunzator si înca folosesc mijloace de comunicare pre-pandemice care nu mai sunt de actualitate“ spune Scott Wharton, manager general al Logitech Video Collaboration. “Noile generatii inovatoare de camere web Brio si casti Zone Vibe vin în întâmpinarea nevoilor pe care le au angajatii atunci când lucreaza sau se joaca - calitate înalta, stil si accesibilitate. Functiile transformationale precum este Show Mode-ul oferit de Brio aduc noi oportunitati de prezentare pentru profesori, designeri si arhitecti prin care acestia pot prezenta usor obiectele fizice, notitele si schitele de la distanta, prin video. “
Camerele Web Brio 500
Create pentru cei care vor calitate audio si video la nivel profesionist, personalizare si experiente mai interactive în apeluri video, seria de camere webBrio 500 rezolva cele mai uzuale probleme ale conferintelor video. Seria Brio 500 introduce functia Show Mode care faciliteaza prezentarea schitelor sau a altor obiecte fizice de pe birou. Cu un sistem inovator de montare si senzor încorporat care permite utilizatorilor sa încline camera în jos pentru a se concentra pe obiecte, Brio întoarce automat imaginea pentru a reda orientarea corecta în apeluri video.
Designul elegant si culorile moderne - grafit, off-white si rose - ofera libertatea de a personaliza spatiul de lucru în functie de preferintele fiecaruia. Tehnologia RightSight (activata prin Logi Tune) focalizeaza automat utilizatorul, chiar si atunci când se deplaseaza, în timp ce inovatiile încorporate, cum ar fi RightLight 4, corecteaza automat iluminarea substandard.
Castile Zone Vibe
Noua serie Zone Vibe de la Logitech este prima serie de casti wireless de pe piata care combina performanta la nivel profesionist cu confortul, stilul si accesibilitatea. Disponibile în variantele de culoare grafit, off-white si rose, acestea sunt concepute pentru a fi confortabile pentru conectarea pe tot parcursul zilei cu colegii sau familia. Cântaresc doar 185 de grame si sunt realizate dintr-o tesatura moale la atingere din tricot si spuma de memorie. Mai multe detalii despre fiecare model aici: Zone Vibe 100, Zone Vibe 125 si Zone Vibe Wireless.
IT Management
Pentru personalul IT care echipeaza statiile de lucru ale angajatilor si birourile de acasa, seria Brio este plug-and-play, compatibila cu majoritatea platformelor de conferinte video si certificata pentru Microsoft Teams, Google Meet si Zoom. Integrarea Logitech Sync cu Brio 505 permite administratorilor IT sa actualizeze firmware-ul, astfel încât echipele hibride sa poata colabora instant.
Zone Vibe Wireless ofera sunet profesionist, sunt usor de utilizat si au un design elegant, îmbinând cu succes calitatea cu estetica. De asemenea, datorita compatibilitatii cu platformele de conferinte video si a capacitatii de a realiza updateurile prin Logi Tune si Logitech Sync, IT-ul are mai putine batai de cap si bilete de asistenta de rezolvat.
Sustenabilitate
Seria Brio 500 si castile Zone Vibe sunt certificate neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon, ceea ce înseamna ca impactul de carbon al produselor a fost redus la zero datorita investitiilor Logitech în proiecte de compensare si eliminare a carbonului. Piesele din plastic din Brio 500 includ plastic reciclat certificat post-consum: 68% pentru grafit si negru si 54% pentru off-white si rose. Gama Zona Vibe este fabricata cu un minim de 25%**plastic reciclat.
Ambele produse sunt ambalate în hârtie care provine din paduri certificate FSC® si din alte surse controlate.
Preturi si disponibilitate
Seria de camere web Brio 500 si castile Zone Vibe 100 si 125 vor fi disponibile la nivel global în septembrie 2022 pe logitech.com si la alti retaileri globali. Castile Zone Vibe Wireless vor fi disponibile în decembrie prin canale autorizate. Pretul de vânzare recomandat pentru gama Brio 500 webcam este de 689,90 lei. Pretul de vânzare recomandat pentru Zona Vibe 100 este de 539,90 lei; Zona Vibe 125 este de 689,90 lei; si Zona Vibe Wireless este de 689,90 lei.
* Research-ul Logitech Mariposa va fi postat pâna pe 14 septembrie
** Exclude ambalajele si accesoriile