Logitech lanseaza MX Brio, camera web conceputa pentru modurile de lucru si streaming
3/36293
calendar_month 06 Mar 2024, 13:10


Astazi Logitech lanseaza MX Brio/MX Brio 705 for Business, o camera web de top revolutionara dedicata utilizatorilor finali si companiilor, conceputa pentru a satisface nevoile celor mai exigenti utilizatori avansati. MX Brio este cea mai avansata camera web Logitech de pana acum si se alatura ecosistemului Master Series alaturi de tastaturile si mouse-urile MX pentru a oferi performante remarcabile si experiente deosebite de streaming. Camera Web Ultra HD 4K ii ajuta pe profesionistii si dezvoltatorii creativi sa-si imbunatateasca prezenta virtuala si sa-si impartaseasca mai eficient rezultatele si ideile.

„Stim ca utilizatorii MX colaboreaza si comunica folosind medii diferite si au nevoie de o camera web versatila care sa ofere cea mai buna calitate audio si videoa declarat Anatoliy Polyanker, director general al MX Business Logitech.„MX Brio este camera noastra web de cea mai inalta calitate, oferind utilizatorilor personalizare si posibilitatea de a-si prezenta creatiile in cel mai bun mod posibil.”

Rezolutia Ultra HD 4K si senzorul avansat confirma preocuparea continua pentru inovatie a companiei Logitech, integrand pixeli cu 70% mai mari fata de modelul anterior Brio 4K si oferind astfel o imagine cu claritate sporita. Calitatea imaginii, imbunatatita prin AI, ofera adaptare automata a luminozitatii care, impreuna cu punerea accentului pe cele mai mici detalii si expresii faciale, asigura o imagine video mai naturala cu vizibilitate de 2 ori mai buna a chipului si cu detalii de 2 ori mai fine ale imaginii in conditii de luminozitate slaba comparativ cu Brio 4K, asa cum au aratat testele din laboratorul DXOMARK.

Optiunile avansate de personalizare permit utilizatorilor sa isi ajusteze aspectul, regland manual expunerea, nuanta, campul vizual si multe alte setari folosind Logi Options+, Logi Tune si softul G HUB. Modul Show faciliteaza accesul utilizatorilor la documente sau la alte obiecte de pe birourile lor prin simpla inclinare a camerei web. MX Brio are, de asemenea, doua microfoane directionale care reduc zgomotul de fundal, astfel incat utilizatorii sa fie auziti clar, precum si un obturator de intimitate integrat. Companiile utilizatoare de MX Brio 705 pot activa prin Logi Tune si functia de incadrare automata RightSight care se concentreaza pe vorbitor si il urmareste chiar si atunci cand acesta se misca.

Pentru echipele IT care echipeaza birourile din companie sau de acasa ale angajatilor, MX Brio 705 for Business, modelul pentru companii plug-and-play, este compatibil cu majoritatea platformelor de videoconferinta, este certificat pentru Microsoft Teams, Google Meet si Zoom si functioneaza cu Chromebook. In plus, administratorii IT pot actualiza firmware-ul si pot rezolva in siguranta orice problema aparuta prin intermediul platformei de gestionare a dispozitivelor Logitech Sync.

Abordare sustenabila 

MX Brio se aliniaza obiectivului Logitech de a crea produse care imbunatatesc viata oamenilor. Impactului social si asupra mediului este luat in considerare ca parte a fiecarei decizii de proiectare. Camera web este certificata neutru din punctul de vedere al emisiilor de dioxid de carbon, la fel ca si restul produselor Logitech, iar ambalajul din hartie provine din paduri certificate FSC™ si din alte surse controlate. Piesele din plastic ale MX Brio includ material reciclat certificat post-consum pentru a oferi o a doua viata plasticului din electronicele vechi la sfarsitul utilizarii – 82% pentru Grafit si 75% Pale Grey.Pret si disponibilitate 

MX Brio, in variantele de culoare Grafit si Pale Grey, este disponibil din martie 2024 pe www.logitech.com si la alti comercianti internationali la un pret de vanzare cu amanuntul recomandat de 1145 LEI. MX Brio 705 in varianta Grafit poate fi comandata aici si prin distribuitori autorizati la pretul de 1145 LEI.