hit.ro  »  Gadgeturi  »  Foto - Video  »  LG a lansat noua linie de televizoare. Gama cuprinde 68 de modele noi!

LG a lansat noua linie de televizoare. Gama cuprinde 68 de modele noi!

calendar_month 11 Mar 2014, 12:30
LG a anuntat astazi, in Coreea de Sud, gama 2014 de televizoare inteligente a companiei, care prezinta o serie de functii noi si variaza de la cele mai simple versiuni, tehnologic vorbind, si pana la unitati Ultra HD. Impresionant este insa numarul de versiuni diferite de aparate: 68 de modele!
LG nu se joaca atunci cand vine vorba de cucerirea living room-ului utilizatorilor, iar cele 68 de modele noi care formeaza gama 2014 de televizoare smart sunt un argument puternic in acest sens. Noile televizoare au diagonale cuprinse in 49 si 105 inch, varful de gama al producatorului fiind un model cu panel curbat de 105 inch cu rezolutie Ultra HD.

Potrivit unui comunicat de presa al companiei, printre modelele prezentate de companie acum se numara si cateva unitati care folosesc sistemul de operare WebOS modificat pentru Smart TV-uri, dar si cateva aparate cu ecrane OLED.
Presedintele si CEO-ul LG Electronics Home Entertainment Company, Hyun-hwoi Ha, a declarat ca producatorul este "increzator succesul comercial al noilor modele UltraHD si OLED, care tintesc ridicarea stachetei calitative in industria de profil".
Din pacate, nu stim deocamdata cand va prezenta LG noile sale televizoare inteligente in Europa, insa momentul nu poate fi foarte departe. 

Sondaj

Ce placa video aveti?