Lansarea camerei AXIS P3925-LRE dedicata monitorizarii transportului public anuntata de Axis Communications
7/7562
calendar_month 30 Mar 2021, 19:14
Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, anuntă lansarea AXIS P3925-LRE, o cameră robustă, compactă, dedicată supravegherii la exterior.
Camera este optimizată pentru domeniul transporturilor, respectand standardele specifice, inclusiv EN50155 si EN45545-2. Este concepută special pentru monitorizarea zonelor laterale ale autobuzelor, trenurilor si vehiculelor de transport. In plus, poate fi utilizată pentru identificarea nevoilor de intretinere a materialului rulant, cum ar fi nivelul de uzură al patinelor de contact ale pantografului.
Modelul oferă o calitate superioară a imaginii, la o rezolutie HDTV 1080p. Cu ajutorul tehnologiei Forensic WDR, camera oferă imagini de inaltă calitate, chiar si atunci cand scena prezintă atat zone intunecate, cat si zone luminate. In plus, tehnologia Lightfinder oferă imagini de inaltă claritate in conditii de luminozitate scăzută. Deoarece este echipată cu sistem de iluminare cu infrarosu (IR), camera poate fi utilizată pentru supraveghere si in conditii de intuneric complet.

Caracteristicile principale includ:
• Respectă standardele EN50155 si EN45545-2;
• IR si stabilizare electronică a imaginii (EIS);
• Lightfinder si Forensic WDR;
• Mod de latentă scăzută;
• Firmware semnat si functie de boot securizat.

Camera dispune de caracteristici de securitate avansate, precum firmware semnat si functie de boot securizat, pentru a preveni accesul neautorizat si a proteja sistemul. In plus, detine o functie de detectare a socurilor, putand trimite către operator notificări automate.