hit.ro  »  Gadgeturi  »  Foto - Video  »  Hasselblad HV, cea mai noua camera de elita a companiei

Hasselblad HV, cea mai noua camera de elita a companiei

calendar_month 05 Feb 2014, 12:15
Cea mai noua camera foto Hasselblad de lux este finisata cu materiale mai putin scumpe, dar ofera garantia rezistentei si a stilului. Hasselblad HV este promovata ca o camera cu spirit si suflet, dar corpul ei pare a fi un Sony A99 cu o carcasa diferita.
Camera este acoperita de materiale ultra-rezistente, inclusiv aluminiu si titaniu acoperite in PVD aproape imposibil de zgariat, iar geanta sa speciala ofera si un alt avantaj deosebit. Destul de mare incat sa gazduiasca si un iPad si laptop, geanta Hasselblad HV protejeaza continutul la temperaturi de pana la 80C sau -40C.

Specificatiile Hasselblad HV par a fi destinate profesionistilor, chiar daca noua camera foto Hasselblad pare a fi creata mai mult pentru fotografii amatori care vor un plus de stil. Pe langa senzorul de 24,3MP full-frame, camera include o lentila Carl Zeiss 24-70mm f/2.8 si poate filma la 35mm chiar si in conditii de luminozitate redusa.
Noul DSLR Hasselblad este disponibil la un pret de 8500 euro, dar include si alte functii necesare unei camere foto pentru profesionisti, de la auto-focus in 19 puncte pana la viewfinder electronic.


Sursa: Hasselblad 

Sondaj

Care credeti ca e cel mai bun sistem de operare pentru telefoane?