hit.ro  »  Gadgeturi  »  Foto - Video  »  GoPro are concurenta! S-a lansat Polaroid Cube, camera care costa doar 99 dolari

GoPro are concurenta! S-a lansat Polaroid Cube, camera care costa doar 99 dolari

calendar_month 25 Sep 2014, 12:30
Polaroid revine in forta pe piata aparatelor de fotografiat, lansand o noua camera miniaturala, cubica, cu care face concurenta gadgeturilor GoPro. Pretul camerei este de doar 99 de dolari, insa specificatiile ei nu se reflecta in pretul foarte mic, fiind considerata una dintre cele mai bune si moderne produse de profil.

Pe 23 septembrie 2014, Polaroid a lansat pe piata Cube - o camera video de actiune HD, miniaturala, comercializata in America la pretul de doar 99 de dolari. Compania incearca sa concureze pe acest segment de piata cu gadgeturile similare de la GoPro si are toate sansele sa reauseasca, daca se ia in considerare faptul ca pretul acestora din urma sunt de 3-4 ori mai mari decat noul produs de la Polaroid, scrie BusinessWeek.

Polaroid Cube: design
Pentru designul minigadgetului, Polaroid a apelat la grupul Ammunition, al carui fondator, Robert Brunner, fost angajat la Apple, este responsabil si pentru designul castilor de urechi Beats sau sistemului mobil de plata Square.

Noua camera de la Polaroid este creata sub forma unui cub cu latura de 3.5 cm din designul caruia lipsesc elementele metalice si display-ul digital. Este mai degraba un cub, cu colturile usor rotunjite, realizat dintr-un material cauciucat rezistent la apa si la impactul cu solul. Este disponibila in mai multe nuante: negru, albastru si rosu.

Cititi in continuare despre "GoPro are concurenta! S-a lansat Polaroid Cube, camera care costa doar 99 dolari" pe Business24 

Sondaj

Ce placa video aveti?