hit.ro  »  Gadgeturi  »  Foto - Video  »  GOCLEVER lanseaza DVR Full HD Pro - camera video multifunctionala ieftina

GOCLEVER lanseaza DVR Full HD Pro - camera video multifunctionala ieftina

calendar_month 25 Sep 2013, 13:30
GOCLEVER anunta extinderea portofoliului de camere video cu modelul GOCLEVER DVR Full HD Pro. Noul dispozitiv poate fi folosit pe post de camera de masina sau camera video pentru excursii.
DVR Full HD Pro ofera ofera un obiectiv care poate fi rotit cu 180 de grade si de un ecran LCD de 2,5 inch cu pozitionare mobila de pana la 270 de grade. Aceste functii devin utile cand camera este folosita in masina, pentru a inregistra evenimentele rutiere.

Suportul de masina si incarcatorul de masina sunt incluse in pachet. Bateria de tip Li-Ion inclusa permite folosirea camerei si in timpul incarcarii.

Camera are un un zoom digital de 4x, ofera unghi de inregistrare de 130 de grade si un senzor care permite fotografierea si filmarea in conditii de iluminare redusa.
Camera DVR FULL HD PRO ofera o functie speciala ce permite selectarea modului de inregistrare in functie de perioada zilei.
Video-urile sunt inregistrate in format MPEG-4 la rezolutie Full HD, in timp ce imaginile pot fi captate in format jpeg cu o rezolutie maxima de 4000x3000 de pixeli. Materialele inregistrate pot fi stocate pe carduri SD de maxim 32 de GB.

GOCLEVER DVR FULL HD PRO ofera stabilizator de imagine, temporizator de declansare si functie de inregistrare declansata de miscare (utila pentru inregistrarea accidentelor survenite cand masina este parcata).
Camera poate fi conectata la televizor sau calculator prin intermediul iesirilor USB 2.0, HDMI sau TV Out.
SPECIFICATII

GOCLEVER DVR Full HD PRO este disponibil in oferta distribuitorilor autohtoni incepand cu pretul de 229 lei. 

Sondaj

Ce jocuri vor avea cel mai mare succes anul acesta?