Gama de televizoare premium Philips TV se mareste cu doua noi serii OLED+
7/7704
calendar_month 31 Aug 2021, 14:55
Philips TV și Bowers & Wilkins își unesc din nou forțele pentru a face din OLED+ o experiență audio-video extraordinară

Philips revoluționează experiența de vizualizare pe care o oferă televizoarele premium prin introducerea pe piață a noilor modele OLED+ realizate în colaborare cu experții audio Bowers & Wilkins.
Cei doi producători lucrează împreună pentru a redefini segmentul televizoarelor premium odată cu lansarea noilor modele Philips OLED+986 și OLED+936 (deja câștigător al premiului EISA Home Theater TV 2021-2022).

Ambele branduri sunt lideri în domeniul lor și oferă îmbunătățiri ale produselor la scară largă prin dezvoltarea continuă a tuturor tehnologiilor și actualizarea tuturor componentelor cheie.

OLED+986 și OLED+936 au cele mai performante panouri OLED disponibile în acest moment. Televizoarele beneficiază de o luminozitate cu 20% mai puternică și o suită de procesare deosebit de performanță, a 5-a generație de procesoare P5 Intelligent Dual Picture Engine, ridică calitatea imaginii la noi standarde - cu o claritate mai bună, culori și tonuri ale piele mai precise și un contrast mai bun. Conținutul Dolby Vision, în special HDR atunci când se utilizează „modul Dolby Bright” beneficiază cel mai mult de pe urmă acestor tehnologii.

A 5-a generație P5 AI adaugă un nou mod de detectare a filmelor, în timp ce Ambient Intelligence încorporează un senzor de lumină ambientala care permite televizorului sa ajusteze setările, atât pentru conținut SD sau HDR, în așa fel încât imaginea afișată sa fie întotdeauna optimizată la nivelul de lumină ambientală.

Philips continuă să fie unul dintre puținii producători de televizoare care oferă suport pentru toate formatele HDR majore. În plus față de compatibilitatea HLG, HDR10 și HDR10 +, atât OLED+986, cât și OLED+936 acceptă acum HDR10+ Adaptiv care combină metadatele dinamice HDR10+ cu informațiile de lumină ambientală în timp real pentru a optimiza automat nivelul de luminozitate în orice mediul și pentru a crește detaliile în zonele întunecate ale imaginii.

Pe lângă o experiență de vizionare mai captivantă ca niciodată, noile televizoare beneficiaza de iluminarea Ambilight pe toate cele patru laturi pentru a oferi o experiență de gaming superioară. Conectivitate HDMI 2.1 cu VRR, compatibilitate Freesync Premium și G-Sync oferă cei mai buni timpi de răspuns oferiti de televizoarele OLED lansate în 2021.

Gamerii vor beneficia de functia Fast Motion Clarity, care oferă o tranziție ultra-realistă si o calitate crescută fără a introduce artefacte și rulând la 100Hz (cu 50Hz mai mult decât un televizor obișnuit).

Panourile televizoarelor OLED+986 și OLED+936 sunt, de asemenea, protejate în mod unic de puterea procesorului P5 Intelligent Dual Picture Engine și a soluției sale unice anti-burn-in care utilizează o funcție avansată de detectare a logo-ului pentru a monitoriza o rețea de 32.400 zone, pentru a detecta foarte precis conținutul static și pentru a reduce treptat intensitatea luminii pentru a evita arderea - toate fără a compromite calitatea imaginii afișate pe ecran.

Calibrarea la nivel profesional este disponibilă pe modele din 2021 prin Calman Ready, care oferă acces ușor la funcția de calibrarea automată a culorilor, permițând televizoarelor să fie ajustat conform celor mai inalte standardele ale industrie.Noile televizoare continuă să ofere cel mai bun design european, cu un finisaj premium care utilizează materiale de cea mai buna calitate, inclusiv pânză Kvadrat, sticlă și metal cu o telecomandă premium imbracata in piele Muirhead.

Televizoarele OLED+986, cât și OLED+936 au un grilaj micro-mesh pe partea din față a carcasei difuzoarelor, iar pânza Kvadrat a fost mutată în partea superioară a carcasei.

Imagini de calitate și un sunet pe măsură

OLED+936 și OLED+986 dispun de difuzoare Bowers & Wilkins reproiectate și îmbunătățite pentru a garanta cea mai înaltă calitate a sunetului disponibilă în prezent.

Ambele televizoare au un decodor Dolby Multistream îmbunătățit și HDMI eARC pentru un transfer mai eficient al conținutului audio.

În plus, familiara tehnologie Tweeter-on-Top a televizoarelor OLED+986 include acum și tehnologia Continuum de la Bowers & Wilkins. Aceste tehnologii de top pot fi găsite și în difuzoarele din seria 800 Diamond - alegerea Abbey Road Studios, partener TP Vision.

OLED+986

Disponibil în varianta de 65” la începutul lunii noiembrie, OLED+986 este un model garantează cea mai înaltă calitate a imaginii și cele mai avansate sisteme de sunet oferite vreodată pe un televizor.

OLED+986 a fost conceput pentru a oferi o calitate remarcabilă a sunetului, ce poate fi folosit chiar ca un sistem audio de sine stătător.

Carcasa boxelor este din nou montată într-o incinta dedicata, situata sub televizor, în timp ce difuzorul Tweeter-on-Top are acum un tub metalic Nautilus pentru a îmbunătăți disiparea căldurii generata de noile amplificatoare mai puternice.

Cele trei difuzoare mid si bass de 100 mm dispun acum de conuri Continuum plus o bobină vocală și componente crossover.

Noul sistem poate genera un sunet mai puternic și poate oferi un soundstage mai spațios, care urmărește dialogul cu precizie în centrul ecranului, oferind în același timp sunet de rezoluție mai înaltă și distorsiuni reduse.

Montarea decuplată Tweeter-on-Top asigură faptul că frecvențele înalte sunt redate fără estomparea asociată cu difracția incintei - cauzate de montarea tweeterelor în incinte mari.

În interiorul sistemului audio se afla trei incinte izolate independent pentru a asigura un sunet remarcabil, cu o claritate și detalii excepționale.

Pentru un bas mai puternic, atât OLED+986, cât și OLED+936 includ opțiunea de a conecta un subwoofer activ extern.

OLED+986 beneficiază decodare Dolby Atmos de ultimă generație și de Atmos Virtualizer pentru un sunet spațios care alături de tehnologia Ambilight pe patru laturi oferă utilizatorului cea mai bună experiență de vizionare.

OLED+936 - Dolby Atmos atinge noi culmi

Disponibil din octombrie în variante 48”, 55” și 65”, OLED+936 a primit, de asemenea, o serie de upgrade-uri în comparație cu modelul generației anterioare.

Îmbunătățirile ample includ noi componente de calitate superioară pentru toate cele trei tweetere, un nou profil de 100 mm x 65 mm mai rigid și un magnet mai puternic pentru difuzorul de bas dedicat, noi bobine vocale pentru cele patru drivere mid-range și noi conuri pentru unitățile de înălțime Atmos ușor repoziționate.

Rezultatul general pentru sistemul 3.1.2. este o creștere a preciziei, controlului și puterii pentru a îmbunătății calitatea sunetului oferind în același mai multă spațialitate.

Incinta separată a difuzoarelor continuă să fie construită din ABS armat cu fibră de sticlă cu secțiune cu pereți groși, cu nervuri interne pentru a controla orice rezonanță nedorită. Difuzoarele beneficiază de un design-ul cu un picior metalic unghiular care are rol de suport pentru întregul televizor. La fel ca în cazul OLED+986, există și o opțiune de montare pe perete.

OLED+936 va recunoaște și decoda automat conținutul Dolby Atmos pentru a oferi cele mai bune rezultate, în timp ce noul profil, difuzoare de înălțime repoziționate oferă o integrare mai bună cu conținutul de pe ecran.

Alternativ, prin angajarea modului Film, Joc sau Personal, televizorul va activa difuzoarele de înălțime pentru a aduce aceeași imersiune remarcabilă a întregii experiențe Dolby Atmos în conținutul non-Atmos.

Tehnologia Ambilight pe patru fețe Philips se combină perfect cu performanța sonoră ultramodernă Dolby Atmos a OLED+936 pentru a continua să ofere cea mai captivantă experiență de vizionare a televizorului disponibilă.

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?