Gama de televizoare din 2022: MICRO LED, Neo QLED si Lifestyle de la Samsung
7/7855
calendar_month 03 Ian 2022, 12:23
Samsung Electronics prezinta gama de televizoare din 2022: MICRO LED, Neo QLED si Lifestyle, cu o calitate a imaginii de ultima generatie si multe optiuni de personalizare • Televizoarele MICRO LED, Neo QLED si Lifestyle vin cu cele mai recente îmbunatatiri în ceea ce înseamna calitatea imaginii, tehnologia sunetului si functii inteligente


 • Neo QLED optimizat cu noul Smart Hub care permite curatorierea continutului smart, jocuri în cloud, apeluri video, multitasking pe ecran, gestionarea NFT-urilor si multe altele


 • Gama extinsa si accesoriile ofera personalizare sporita pentru o experienta video si audio personalizata


Samsung Electronics a prezentat astazi cele mai noi televizoare MICRO LED, Neo QLED si Lifestyle înainte de evenimentul Consumer Electronics Show 2022. Cu îmbunatatiri considerabile în ceea ce înseamna calitatea imaginii si a sunetului, mai multe optiuni de dimensiune a ecranului, accesorii personalizabile si o interfata îmbunatatita, ecranele din 2022 aduc la viata viziunea „Screens Everywhere, Screens for all” datorita imaginilor realiste, sunetului imersiv si experientelor hiper-personalizate.
MICRO LED: Apogeul tehnologiei de display
MICRO LED ofera cea mai buna calitate a imaginii datorita celor 25 de milioane de LED-uri de dimensiuni micrometrice care produc în mod individual lumina si culoare, creând o experienta incredibil de imersiva prin adâncime impresionanta, culori vibrante si un nivel crescut de claritate si contrast. La CES 2022, Samsung prezinta MICRO LED în trei dimensiuni diferite – 110”, 101” si 89”.
Pe lânga inovatiile hardware, 2022 MICRO LED permite adâncimea în tonuri de gri de 20 de biti. Aceasta înseamna ca modelele MICRO LED arata fiecare detaliu dintr-o scena, oferind cel mai bun control cu peste 1 milion de trepte de luminozitate si niveluri de culoare, oferind o adevarata experienta HDR. De asemenea, ofera 100% din gama de culori DCI si Adobe RGB, rezultând culori uimitoare, realiste. Alaturi de designul incredibil si raportul ecran-corp de 99,99%, MICRO LED ofera performante revolutionare.
În cele din urma, MICRO LED vine cu caracteristici îmbunatatite de utilizare si personalizare.


 • Art Mode ofera utilizatorilor sansa sa-si transforme orice camera într-o galerie de arta, deoarece pot selecta si afisa lucrarile lor de arta preferate sau fotografie digitala. MICRO LED 2022 vine si cu doua piese media exclusive de la renumitul artist si designer Refik Anadol.


 • Multi View permite utilizatorilor sa vada continut din patru surse diferite simultan – de la oricare sau de la toate cele patru porturi HDMI – la rezolutie 4K si pâna la 120 fps.


 • Dolby Atmos ofera o experienta audio imersiva, datorita difuzoarelor din partea de sus, din laterale si cele inferioare pentru un sunet uluitor, multidimensional.Evolutia gamei Neo QLED cu procesor Neo Quantum si experienta Dynamic Sound
Datorita procesorului Neo Quantum si progreselor din tehnologia imaginii si a sunetului pe care îl ofera, gama Neo QLED 2022 va oferi unele dintre cele mai clare imagini si peisaje sonore imersive posibile. Procesorul Neo Quantum din acest an introduce cartografierea avansata a contrastului cu BLU (unitate de iluminare din spate), crescând ajustarea nivelului de luminozitate de la 12 la 14 biti pentru un control mai bun al sursei de lumina – LED-urile Quantum Mini. Acest lucru permite televizorului sa-si controleze iluminarea în 16.384 de trepte, de patru ori fata de 4.096 de trepte anteriorioare.Noua tehnologie Shape Adaptive Light foloseste procesorul Neo Quantum pentru a analiza liniile, formele si suprafetele pentru a controla forma luminii de la LED-urile Quantum Mini, sporind luminozitatea si acuratetea tuturor formelor de pe ecran. Rezultatul este calitatea remarcabila a continutului HDR pe ecran. Gama Samsung Neo QLED 2022 include, de asemenea, Real Depth Enhancer, un algoritm de calitate a imaginii multi-inteligent. Acest progres tehnologic creeaza un sentiment de realism si acuratete prin determinarea si procesarea unui obiect de pe ecran, separat de fundalul sau, pentru a crea adâncimea necesara.

În plus, gama Samsung Neo QLED 2022 ofera modul EyeComfort, care ajusteaza automat luminozitatea si tonul ecranului datorita unui senzor de lumina încorporat si a informatiilor despre apus/rasarit. Pe masura ce lumina ambientala se schimba, ecranul va reduce treptat cantitatea de lumina si va oferi tonuri mai calde, ajustând nivelul luminii albastre în consecinta. Acest lucru permite o experienta de vizionare mai confortabila pe timp de noapte prin reducerea luminii albastre, care poate afecta calitatea somnului.
Specificatiile în ceea ce priveste sunetul pe noua gama Neo QLED primesc, de asemenea, o actualizare majora. Bazându-se pe OTS (Object Tracking Sound), care directioneaza sunetul sa se miste prin camera împreuna cu obiectul de pe ecran, produsele din 2022 vor avea OTS Pro, care încorporeaza difuzoare orientate vertical puternice pentru o experienta de sunet completa. Neo QLED 2022 ofera, de asemenea, o experienta Dolby Atmos cu adevarat remarcabila, datorita adaugarii noilor difuzoare de top de la Samsung. Cu difuzoare multicanal amplasate pe tot televizorul, Neo QLED ofera o experienta sonora dinamica care urmareste actiunile din toate colturile.

Televizoare Lifestyle premiate, cu design si tehnologie remarcabile, care se integreaza perfect în locuinta
Gama de televizoare Lifestyle 2022 îmbina perfect designul si tehnologia pentru o experienta unica si personalizata. Un nou ecran mat „Matte Display” cu proprietati anti-reflexive si anti-amprenta a fost aplicat pe The Frame, The Sero si The Serif, oferind una dintre cele mai placute si confortabile experiente de vizionare. Drept urmare, noul afisaj mat de pe televizoare Samsung Lifestyle 2022 a primit verificari de la UL (Underwriter Laboratories) pentru ca este „Fara reflexii” si „Fara disconfort”.


 • The Frame ofera acum cea mai realista experienta de vizionare, similara celei dintr-un muzeu, datorita tehnologiei ”Matte Display”, cu reflexie redusa, oferind un ecran mat. De asemenea, evita amprentele si petele, permitând utilizatorilor sa se bucure de lucrarile lor de arta preferate în stare perfecta. The Frame vine în dimensiuni cuprinse între 32” si 85”.
 • The Serif vine, de asemenea, cu un corp cu finisaj mat care se îmbina perfect cu ecranul ”Matte Display”, oferind acelasi design iconic si premium. Cu adaugarea unei noi optiuni de dimensiune, anume de 65” The Serif variaza în dimensiuni, de la 43” la 65”.
 • The Sero ofera o experienta de vizionare optimizata cu noul sau ecran mat, atât în modul vertical, cât si în cel orizontal. Noua functie verticala Multi View duce multitaskingul la nivelul urmator, permitând utilizatorilor sa vizualizeze simultan continut diferit în partea de sus si de jos a ecranului sau sa caute informatii online în timp ce urmaresc ceva.


Noul Smart Hub si aplicatii pentru cea mai buna experienta de utilizare
Televizoarele smart Samsung 2022 vin cu un nou Smart Hub care ofera acum curatorierea continutului si descoperirea de continut nou, pe baza preferintelor utilizatorilor. Noul Smart Hub va ghida utilizatorii catre continutul lor preferat si îi va ajuta sa descopere ceva nou, irosind astfel mai putin timp. Bara laterala din Smart Hub permite tranzitia între categorii – Media, Joc (Gaming Hub) si Ambient – permitându-le acestora sa se concentreze pe diverse activitati de acasa.


 • Gaming Hub: Samsung Gaming Hub le va permite jucatorilor sa descopere si sa se joace jocurile pe care le iubesc prin intermediul serviciilor de streaming de jocuri. Jucatorii vor avea acces la o biblioteca extinsa de jocuri datorita parteneriatelor dintre Samsung si liderii din industrie – NVIDIA GeForce Now, Stadia si Utomik – acesta fiind doar începutul. *disponibilitatea serviciilor poate varia in functie de regiune.


 • Watch together: Noua aplicatie permite utilizatorilor sa intre în apeluri video cu prietenii si familia în timp ce urmaresc emisiunile si filmele lor preferate.


 • Platforma NFT: Aceasta aplicatie ofera o platforma intuitiva, integrata pentru descoperirea, cumpararea si comercializarea operelor de arta digitale prin MICRO LED, Neo QLED si The Frame.


 • Calibrare inteligenta (Smart Calibration): Aceasta functie permite utilizatorilor sa ajusteze setarile pentru calitatea optima a imaginii. Modul de baza ofera o modalitate rapida si usoara de calibrare a ecranelor în 30 de secunde, în timp ce modul Profesional optimizeaza ecranele pentru o calitate impecabila a imaginii în aproximativ 10 minute.


Optiuni extinse de accesorii, personalizate în functie de nevoile si gusturile utilizatorilor
Modelele din 2022 vin si cu accesorii care pot fi achizitionate, pentru o experienta de utilizare completa. Suportul de peretecu rotatie automata de perete (Auto Rotating Wall Mount) extinde experienta de vizualizare verticala de pe The Sero, permitând utilizatorilor sa se bucure de vizionarea mobila prin rotirea automata a ecranelor1.
Produsele din 2022 vor suporta o interfata verticala, inclusiv Smart Hub, si vor oferi o functie verticala Multi View. Aceasta va oferi aplicatii precum YouTube si TikTok, precum si posibilitatea de mirroring si casting în modul vertical. În cele din urma, functiile de lifestyle, precum Ambient Mode+ si Art Mode, sunt disponibile si în modul vertical. Noul buton de rotatie de pe telecomanda permite utilizatorilor sa roteasca cu usurinta ecranul.
În plus, cu optiuni extinse de rame pentru The Frame si suporturi de perete subtiri pentru toate televizoarele2, exista posibilitati nesfârsite de personalizare pe noua gama Samsung 2022.
Depasirea barierelor sonice cu noul Soundbar, datorita specificatiilor sale
Gama de soundbar-uri 2022 primeste îmbunatatiri tehnologice pentru a oferi o experienta audio imersiva, tridimensionala. Q Symphony, experienta de sunet surround Samsung, care permite televizoarelor Neo QLED si soundbar-urilor Samsung sa lucreze împreuna, a fost îmbunatatita. Acest lucru permite soundbar-ului si difuzoarelor televizorului sa functioneze împreuna cu toate difuzoarele de pe televizoare, inclusiv difuzoarele canalelor de sus, oferind o experienta sonora puternica, completa.
Gama de soundbar-uri Samsung 2022 vine si cu conectivitate wireless Dolby Atmos3, o conexiune wireless Smart TV-soundbar în care atât ecranul, cât si difuzoarele soundbar-ului ofera o experienta audio incredibila, fara cabluri care sa distraga atentia.
În plus, soundbar-ul HW-S800B Ultra Slim reseteaza standardul din categoria soundbar-urilor slim, oferind un bas puternic într-o forma compacta prin integrarea tehnologiei radiatorului pasiv in subwoofer-ul sau. Cu difuzoare de top, noul soundbar slim ofera un sunet puternic la doar 1,6 inci adâncime.
„Rolul ecranului s-a schimbat dramatic în ultimii ani, odata cu progresele tehnologice si felul în care este distribuit continutul de tip entertainment. Cu noua noastra gama de produse, oferim clientilor o experienta video si audio complet imersiva, care poate fi personalizata în functie de nevoile lor. Indiferent daca sunteti un pasionat de filme, un iubitor de televiziune, un jucator sau chiar un pasionat de arta, Samsung are produsul ideal, care va va îmbunatati timpul petrecut în fata ecranului”, a declarat Simon Sung, Vicepresedinte Executiv si sef al echipei de vânzari si marketing din cadrul Visual Display Business, Samsung.
Pentru mai multe informatii, inclusiv imagini sau videoclipuri despre produsele pe care Samsung le anunta la CES 2022, va rugam sa vizitati news.samsung.com/global/ces-2022.
Declinare: Toate functionalitatile, caracteristicile, specificatiile si alte informatii despre produs furnizate în acest document, inclusiv, dar fara a se limita la, beneficiile, designul, preturile, componentele, performanta, disponibilitatea si capacitatile produsului pot fi modificate fara notificare.
Disponibilitatea produselor, serviciilor si caracteristicilor mentionate mai sus poate varia în functie de regiune.


1 Compatibil cu modelele 2022 The Frame si Neo QLED 4K/8K de pâna la 65”.


2 Se aplica tuturor modelelor de televizoare din 2022 43”-85”, cu exceptia Q80A si AU7000


3 Compatibil cu gama QLED 2022