Gama de monitoare Philips E1 dedicata stilului de lucru hibrid, se extinde cu trei noi modele concepute pentru a spori productivitatea
3/36375
calendar_month 26 Mar 2024, 14:48


Philips Monitors lanseaza patru noi modele de monitoare dezvoltate special pentru stilul de munca hibrida. Echipate cu toate elementele esentiale de care au nevoie profesionistii, dar si cei care lucreaza la distanta, aceste noi modele ii vor ajuta pe utilizatori sa ramana conectati si sa isi imbunatateasca productivitatea, totul la un pret competitiv. 

Imagini mai clare si confort ridicat in timpul utilizarii

Modelele Philips 24E1N1100A (23,8"/60,5 cm) si 27E1N1100A (27"/68,6 cm) prezinta un design elegant, cu rama ingusta, care poate fi integrat cu usurinta inclusiv in configuratii cu mai multe monitoare. Sistemul de gestionare a cablurilor ofera utilizatorilor posibilitatea de a organiza spatiul de lucru intr-un mod mai eficient, avand ca rezultat un birou mai ordonat. Gratie echiparii celor doua modele cu panouri IPS ce au o rezolutie FHD, imaginile afisate sunt clare si dispun de culori mai bogate.

Printre caracteristicile noi se numara rata de reimprospatare de 100 Hz, timpul de raspuns de 1 ms MPRT si compatibilitatea cu tehnologia Adaptive Sync. Aceste functii noi imbunatatesc nu doar experienta de utilizare prin redarea precisa si rapida a imaginilor, dar si cea a gaming-ului ocazional in momentele de relaxare. Mai mult, cele doua modele prezinta optiuni dedicate jocurilor precum Smart Image si Game Mode. Cele doua monitoare incorporeaza cate doua difuzoare stereo de 2W care vin in ajutorul utilizatorilor atunci cand vor sa se bucure de continut multimedia. De asemenea, oboseala ochilor este redusa datorita unor functii precum LowBlue Mode sau Flicker-free.

USB-C pentru flexibilitate si productivitate sporita

Modelul Philips 27E1N1600AE este special conceput pentru a imbunatati conectivitatea biroului de acasa, integrandu-se cu usurinta in multiple scenarii de utilizare. Ecranul sau este dotat cu un panou IPS de 27" (68,6 cm), cu o rezolutie QHD pentru imagini mai clare si compatibilitate HDR pentru un contrast imbunatatit. Pe langa toate caracteristicile prezente in modelele anterioare din linia E1, acest monitor dispune in plus si de conectivitate USB-C 3.2 cu tehnologia Power Delivery de 65W. Cu ajutorul unui singur cablu subtire si reversibil se pot alimenta cu energie diferite dispozitive precum laptopurile sau tabletele compatibile, facilitand in acelasi timp transferul de date la viteza inalta. Un alt beneficiu al utilizarii unui monitor echipat cu port USB-C este reducerea numarului de cabluri de pe birou si implicit mentinerea ordonata a spatiului de lucru. Pentru un confort suplimentar in timpul orelor lungi de lucru, acest model este prevazut cu un suport reglabil pe inaltime de 100 mm. De asemenea, acesta permite si inclinarea ecranului pentru a se adapta nevoilor ergonomice ale fiecarui utilizator.

Pret si disponibilitate

Cele trei modele vor fi disponibile incepand de luna urmatoare la preturile recomandate de mai jos:

Philips 24E1N1100A – 591 lei
Philips 27E1N1100A – 691 lei
Philips 27E1N1600AE – 1238 lei