hit.ro  »  Gadgeturi  »  Foto - Video  »  Fujifilm X-A1, mirrorless (mai) ieftin si cu specificatii foarte bune

Fujifilm X-A1, mirrorless (mai) ieftin si cu specificatii foarte bune

calendar_month 17 Sep 2013, 12:30
Fujifilm a anuntat astazi lansarea pe piata a Fujifilm X-A1, un aparat mirrorless cu pret decent si specificatii foarte bune.
Aparatul dispune de senzor APS-C CMOS si de EXR Processor II si vine intr-un design compact caruia i se adauga ergonomia asigurata de usurinta in utilizare.

Fujifilm X-A1 are 16.3 MP iar senzorul APS-C CMOS ofera o gama ISO intre 200 si 6400 (maximum ISO 25600). De asemenea, Fujifilm X-A1 ofera o viteza buna de reactie la realizarea uneo fotogtafii, timpul de reactie fiind de doar 0,05 secunde.

In modul Burst, aparatul este capabil sa captureze 6 cadre pe secunda. Aparatul este dotat cu un LCD de 3 inci. Modelul X-A1 este dotat cu blit inteligent (tehnologie Super Intelligent Flash), care poate decide de cata lumina este nevoie pentru captura in conditii optime a imaginii. Aparatul ofera auto focus in 49 de puncte.

Fujifilm X-A1 este dotat cu WiFi ce faciliteaza transferul imaginilor pe orice device-uri mobile sau pe computer, functia beneficiind si de un buton fizic dedicat. De asemenea, utilizatorii pot chiar si importan fotografii de pe alte device-uri compatibile WiFi.
Vedeti oferta de aparate mirrorless la eMAG

Mirrorless-ul celor dela Fujifilm vine cu o serie de filtre preinstalate, precum Toy Camera, Miniature, Pop Color, High Key, Low Key, Dynamic Tone, Soft Focus si Partial Color.
Fujifilm X-A1 ete capabil de fimare video Full HD (1920x1080) la 30 fps, potrivit datelor de pe site-ul oficial Fujifilm.
Compania precizeaza ca aparatul este compatibil cu seria de obiective Fujinon, precum FUJINON XC16-50mm, FUJINON XC50-230mm.

Fujifilm X-A1 este disponibil in trei game cromatice, respectiv rosu, albastru si negru si cantareste 330 de grame.
Fujifilm X-A1 are un pret de 600 de dolari - camera + obiectivul XC16-50mm, cu aproximativ 200 de dolari mai mic decat un body X-M1.
Sursa: Fujifilm via TheVerge 

Sondaj

Folositi internetul pentru: