hit.ro  »  Gadgeturi  »  Foto - Video  »  Fujifilm prezinta doua camere premium cu aspect retro

Fujifilm prezinta doua camere premium cu aspect retro

calendar_month 07 Ian 2013, 09:28
Fujifilm a anuntat oficial lansarea pe piata a doua camere compacte din segmentul premium, Fujifilm X100s si Fujifilm X20.
Ambele camere au un design retro si vor fi prezentate in detaliu in aceasta saptamana in cadrul Consumer Electronics Show (CES 2013) din Las Vegas, dupa cum anticipeaza presa straina.
Modelul X100s este urmasul X100, iar cei de la Fuji spun ca ofera cel mai rapid Auto Focus de pe piata (raportat la segment), respectiv 0,08 secunde. Camera are un senzor CMOS II (APS-C X-Trans) de 16,3 megapixeli, un vizor hibrid ce combina sistemul optic si cel EVF si o noua functie de impartire a ecranului (Digital Split Image) care ajuta la realizarea focalizarii manuale.
Camera ofera un display de 2,8 inci.

Fuji FinePix X20 este urmasa modelului X10 si beneficiaza de un senzor de 12 megapixeli (CMOS II), un vizor care desi nu este hibrid este prezentat de cei de la Fuji ca "avansat" si este capabila de filmare fullHD la 60 fps.

Cele doua modele premium de la Fuji sunt disponibile in versiuni de finisaj negru sau argintiu. Deocamdata, producatorul nu a anuntat preturile la care vor fi comercializate cele doua aparate si nici cand vor deveni disponibile consumatorilor.
Cel mai probabil, mai multe detalii vom afla chiar la CES 2013, in aceasta saptamana.
Mai multe detalii AICI si AICI 

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?