Filme si seriale vechi in calitate excelenta. Ce tehnologii de imbunatatire a imaginii utilizeaza KIVI?
3/35390
calendar_month 24 Oct 2023, 09:30


Televizoarele UHD și FHD sunt disponibile pe piață de mai bine de 10 ani. Nu întotdeauna însă poți viziona în calitate bună filmele clasice preferate, serialele pe care le urmărim la televizor prin cablu sau videoclipurile de pe YouTube... Televizoarele inteligente KIVI cu tehnologii de îmbunătățire a imaginii și a sunetului vor face ca orice conținut video, chiar și sub calitatea 4K, să fie spectaculos.

KIVI este un producător și dezvoltator de televizoare inteligente care se încadrează în segmentul de prețuri intermediare. Compania se concentrează pe inovație și accesibilitate. Prin urmare, atunci când alegeți KIVI, puteți fi siguri că veți primi un aparat modern la un preț corect. Brandul oferă modele cu diagonale de la 24'' până la 65'' cu rezoluții diferite, cum ar fi HD, FHD, UHD.

Top 5 tehnologii de îmbunătățire a imaginii de la KIVI:

Ultra Clear

Imaginea cu o calitate scăzută devine mai clară și mai detaliată, cu tranziții line de culoare. Tehnologia prelucrează fiecare fragment al cadrului, sporind calitatea obiectelor și contrastul acestora.Super Contrast Control

Creează o imagine profundă și tridimensională. Tehnologia modifică automat contrastul, lucrând pe zone la nivel local. Toate detaliile de pe ecran pot fi observate, chiar dacă se află în zone mai întunecate.Max Vivid

Tehnologia ajustează luminozitatea și saturația culorilor, făcând imaginea mai atrăgătoare.

MEMC

Conținutul este redat mai lin chiar și la rate de cadre scăzute ale conținutului de intrare. Tehnologia MEMC corectează golurile prin crearea de cadre suplimentare, eliminând salturile și neclaritățile imaginii.Automatic HDR recognition

Conținutul HDR este identificat automat, astfel încât imaginea este transmisă instantaneu pe ecran la cea mai bună calitate. Tehnologia funcționează nu doar pentru conținutul video de pe suporturi externe, ci și pentru conținutul de streaming.

În plus, fiecare model KIVI are două difuzoare în propriile lor carcase (începând cu 2 x 5 W în televizoarele de 24" și ajungând la 2 x 12 W în televizoarele de 65"). Acestea sunt calibrate manual și îmbunătățite cu ajutorul unui sistem de procesare audio Dolby în timp real (DAP) cu presetări predefinite. Acest lucru oferă instrumente suplimentare, precum amplificarea volumului vocii sau nivelarea automată a sunetelor puternice în timpul scenelor dinamice sau a reclamelor.Sistemul de operare Android TV și chipset-ul puternic asigură o funcționare rapidă și stabilă și oferă o interfață prietenoasă pentru utilizator. Televizorul este controlat cu ajutorul unei telecomenzi ergonomice cu control vocal. KIVI oferă o garanție suplimentară de 3 ani pentru ecran, care este cel mai scump și cel mai mare element al televizorului. Designul minimalist fără ramă și gama suplimentară de modele de culoare albă vă ajută să alegeți un model care se potrivește cu orice interior.Vizitați site-urile partenerilor KIVI pentru a afla prețurile televizoarelor inteligente KIVI: Carrefour, Emag, Flanco.

Despre KIVI


KIVI este o companie internațională înființată în anul 2016, cu sediul în Budapesta. Principalul său domeniu de activitate constă în dezvoltarea și producerea de televizoare inteligente, cu distribuție în Europa și Asia. Departamentul Research & Development este localizat în Europa și Asia. Până în prezent, au fost vândute peste 1,5 milioane de dispozitive. 

KIVI este un partener certificat al Google și Netflix.

https://kivismart.com/

Copyright imagini: kivismart.com