hit.ro  »  Gadgeturi  »  Foto - Video  »  Epson lanseaza imprimanta foto L1800. Imprimare la dimensiuni A3+ (pret si specificatii)

Epson lanseaza imprimanta foto L1800. Imprimare la dimensiuni A3+ (pret si specificatii)

calendar_month 09 Iul 2014, 11:30
Epson a prezentat ieri seara, in cadrul unui eveniment organizat la F64, o noua imprimanta, Epson L1800, dedicata in special fotografilor, dar care se preteaza nevoilor oricui doreste sa poate imprima imagini de calitate ridicata pe hartie de dimensiune A3+.
Pretul L1800 este de aproximativ 3000 de lei si poate fi achizitionata deja de la F64.
Prin ce se remarca noul produs al Epson in raport cu generatia anterioara de imprimante din aceasta gama? Reprezentantii Epson au punctat ca principale atuuri sistemul integrat de recipiente de cerneaza, recipiente ce au capacitate mare (pana la 1500 de fotografii cu o singura incarcare), costurile reduse raportate la volumul de imprimare si, nu in ultimul rand, integrarea completa a rezervorului de cerneala in aparat, ceea ce elimina problema murdariei intalnite in cazul sistemelor de reumplere neoriginale.

"Epson L1800 este o imprimanta foto profesionala ce se adreseaza in primul rand fotografilor care tiparesc un volum mare de imagini, cum ar fi fotografii de eveniment, cei care lucreaza in ministudiouri foto, dar si fotografilor entuziasti care prefera sa isi pastreze amintirile in format tiparit si sa aiba control total asupra printului, fara a mai apela la un laborator foto specializat. Solutia ITS de la Epson este o alternativa reala, de calitate, la sistemele asemanatoare, dezvoltate de producatorii independenti, care puteau fi adaptate altor modele de imprimante. Epson L1800 ofera toate avantajele unui sistem dedicat, dar la un raport calitate-pret mai bun si accesibil(...)", a declarat Rafaila Gheorghita, Product Manager Epson la F64.
Printre alte caracteristici ale Epson L1800 care merita mentionate se numara includerea a sase recipiente de cerneaza Epson de cate 70ml), instalarea destul de usoara a imprimantei si tehnologia de alimentare rapida cu cerneala ce simplifica reumplerea recipientelor.

"Epson L1800 a venit ca un raspuns la nevoile clientilor de a-si tine costurile sub control si a tipari fotografii si documente la costuri reduse. Noul model vine pe succesul imprimantei L800, care a inregistrat in cei 2 ani de la momentul lansarii un volum de peste 1.400 de unitati vandute. Suntem convinsi ca si L1800 va fi foarte apreciat, mai ales ca vorbim de o imprimanta care se intretine si se foloseste usor(...)", a spus Alina Silvestru, Channel Marketing Coordinator pentru Romania & Bulgaria la Epson Europe.
 

Sondaj

Ce jocuri vor avea cel mai mare succes anul acesta?