hit.ro  »  Gadgeturi  »  Foto - Video  »  DVR Titanium, camera de masina cu filmare pe timp de noapte de la Goclever

DVR Titanium, camera de masina cu filmare pe timp de noapte de la Goclever

calendar_month 05 Mar 2014, 12:00
Goclever a anuntat astazi lansarea pe piata a unei noi camere video de masina, Goclever DVR Titanium, primul model din portofoliul companiei care ofera functie de inregistrare nocturna.
DVR Titanium se adreseaza utilizatorilor ce mizeaza pe inregistrare Full HD la 30 de cadre pe secunda, atat in timpul zilei, cat si noaptea.

Printre principalele caracteristici ale noului model de camera se numara senzorul CMOS de 5MP si asigurarea unui unghi de inregistrare de 170 de grade. Captura de imagini de calitate pe timpul noptii este facilitata de tehnologia ce incorporeaza 4 diode IR ce lucreaza in tandem cu lentilele camerei.
Un alt aspect interesant al noului produs Goclever este dotarea camerei de catre producator cu doua sloturi pentru microSD, fiecare suportand carduri de pana la 32 GB. Aparatul are o baterie de 500mAh, ce poate asigura o autonomie de 20 de minute (desigur, ca orice camera de masina, DVR Titanium este gandita pentru a fi alimentata la bateria automobilului).
Specificatii complete:

Imaginile inregistrate pot fi redate pe ecranul LCD de 2,7 inch al dispozitivului sau pe televizor ori calculator prin intermediul iesirilor Mini USB 2.0 si Mini HDMI. Camera include, de asemenea, un difuzor si un microfon.
Goclever DVR Titanium va fi disponibila in oferta distribuitorilor locali incepand cu sfarsitul acestei luni la un pret ce porneste de la 459 lei.
Pana cand aceste produse vor fi disponibile va invitam pe Shop.Hit.ro pentru a vedea gama de DVR uri auto 

Sondaj

Ce jocuri vor avea cel mai mare succes anul acesta?