hit.ro  »  Gadgeturi  »  Foto - Video  »  DSLR-ul Pentax K-30 - 15 culori diferite pentru carcasa

DSLR-ul Pentax K-30 - 15 culori diferite pentru carcasa

calendar_month 04 Apr 2013, 13:00
Daca v-ati obisuit ca aparatele serioase de fotografiat sa ajunga in raftul magazinelor intr-o singura nuanta, negru, e normal. Probabil ca atunci cand spui DSLR, te gandesti la un aparat sobru pentru un profesionist conservator etc. Pentax vrea sa schimbe perceptia si pare a fi primul producator important de pe piata de profil care va propune fotografilor camere in nu mai putin de 15 variante de culori ale carcasei.
Modelul care vrea sa faca diferenta prin cromatica este K-30, cunoscut deja pentru calitatile sale de aparat adaptabil si fiabil indiferent in ce conditii este folosit.
Pentax K-30 este un DSLR recomandat celor care fotografiaza in diferite conditii climatice pe care le-am putea numi chiar ostile pentru orice alt device electronic: K-30 face fata cu brio daca "lucreaza" in ploaie, daca este pus sa fotografieze la temperaturi scazute, este rezistent la praf etc.

Dar cei de la Pentax s-au gandit sa jongleze un pic din punct de vedere al design-ului si sa propuna fanilor carcase in culori diferite. Astfel, K-30 va putea fi achizitionat in urmatoarele nuante:
Crystal Black, Crystal Bordeaux, Crystal Green, Crystal Red, Crystal Silver, Crystal Yellow, Crystal Orange, Silky Blue, Silky Bordeaux, Silky Green, Silky Red, Silky Silver, Silky White, Silky Yellow and Silky Orange.(sursa foto: Slashgear)
Pretul Pentax K-30 este de 800 de dolari, suma in care este inclus si un obiectiv Pentax DA 18-35mm.
Sursa: Slashgear 

Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?