Canon lanseaza noul PowerShot G3 X cu zoom optic 25x
6/6906
calendar_month 18 Iun 2015, 13:40
Canon anuntat astazi lansarea noului Canon PowerShot G3 X, prima camera foto compacta a producatorului care ofera zoom optic 25x.
Canon PowerShot G3 X are de un senzor CMOS de tip 1.0, de 20,2MP, si dispune de un obiectiv f/2.8-5.6 cu diafragma cu 9 lame. Canon a echipat noul PowerShot G3 X cu procesorul DIGIC 6.

Sistemul HS al camerei foto poate reda, potrivit Canon, detalii vii si frumoase, chiar si pe lumina slaba, cu un ISO de pana la 12.800.
PowerShot G3 X poate fotografia pana la 5,9 cadre pe secunda si este capabila de filmare Full HD. Camera dispune Dynamic IS pentru stabilizarea imaginii, de mufe dedicate pentru microfon si casti audio, precum si o iesire HDMI live, pentru a putea vizualiza rezultatul pe un monitor extern in timpul filmarii.

Noua compacta are o carcasa rezistenta la apa si praf si incorporeaza un touchscreen rabatabil de 3,2 inch, ce permite ca setarile sa fie acccesate prin intermediul unei interfete similare EOS.
Nu in ultimul rand, functia de fotografiere de la distanta prin Wi-Fi si noua aplicatie Camera Connect permit modificarea functiilor-cheie ale camerei foto direct de pe dispozitivul mobil. Transferul fotografiilor se poate realiza prin Dynamic NFC.

Pretul noii compacte Canon este de 999 dolari.