hit.ro  »  Gadgeturi  »  Foto - Video  »  Canon a lansat EOS 7D Mark II. AF in 65 puncte si doua procesoare DIGIC 8. (VIDEO)

Canon a lansat EOS 7D Mark II. AF in 65 puncte si doua procesoare DIGIC 8. (VIDEO)

calendar_month 15 Sep 2014, 15:20
Canon a confirmat zvonurile aparute online in ultimele zile si a prezentat, astazi, in cadrul expozitiei Photokina 2014, noul DSLR Canon EOS 7D Mark II.

Printre noutatile propuse odata cu lansarea celui mai nou DSLR din gama de top a producatorului se numara sistemul AF cu 65 de puncte si cu doua procesoare "DIGIC 6".
De asemenea, EOS 7D Mark II dispune de un nou senzor de masurare a expunerii de 150k pixeli RGB + IR si de un senzor de 20.2 MP APS-C CMOS, ce asigura o valoare echivalenta ISO 100-16,000 nativ.

"Dispunand posibilitati de personalizare completa a controlului, produsul asigura un numar de interfete de control ce pot fi complet personalizate si un nou vizor care ofera o acoperire de aproximativ 100%", potrivit unui comunicat de presa al Canon.

Pe parte video, noul Canon EOS 7D Mark II vine cu o suita de caracteristici pro-standard pentru filmare, inclusiv 60p Full HD, iesire HDMI necomprimata si tehnologie Dual Pixel CMOS AF.

Pretul neconfirmat pentru pentru Canon EOS 7D Mark II este de aproximativ 2200 dolari. 

Sondaj

Ce marca de telefon considerati ca e cea mai buna la ora actuala?