Camerele web Logitech Brio seria 300 imbunatatesc experientele video intr-un mod accesibil
8/8391
calendar_month 18 Ian 2023, 11:33
Camerele web unice, proiectate in mod sustenabil, de 1080p, permit utilizatorilor sa se prezinte in cea mai buna varianta a lor in apelurile video.
Astazi, Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) a dezvaluit seria Brio 300, o linie de camere web compacte, plug-and-play, cu rezolutie Full-HD 1080p, ce ofera corectare automata a luminii si un microfon cu reducere a zgomotului, pentru experiente video mai productive si naturale, la un pret atractiv.
„Am chestionat peste 3.000 de oameni care lucreaza la distanta* si am constatat ca majoritatea utilizatorilor care nu folosesc camerele web se confrunta cu conditii de iluminare slabe, unghiuri neadeacvate ale camerei si sunet de calitate scazuta din difuzoarele laptopului. Camerele web din seria Brio 300 sunt perfecte pentru cei care doresc sa-si imbunatateasca semnificativ experientele din meeting-urile online cu o camera web externa”, a declarat Scott Wharton, director general Logitech B2B. „Si pentru companiile care trebuie sa furnizeze camere web certificate si usor de utilizat pentru statiile de lucru de acasa sau de la birou ale angajatilor, Brio 305 este optiunea economica perfecta.”
Seria Brio 300 (Brio 300 si Brio 305) prezinta camere web Full-HD 1080p cu un contrast dinamic ridicat, corectie automata a luminii si cu un microfon digital cu reducere a zgomotului, astfel incat utilizatorii sa fie vazuti si auziti clar, chiar si in cazul iluminarii slabe si a zgomotului de fundal. Camerele web BRIO 300 ofera calitate superioara intalnirilor video de fiecare data, iar utilizatorii pot participa la apeluri video cu mai multa incredere.
Camerele web se conecteaza la computere printr-un port USB-C, facilitand participarea la intalniri video. Dupa aceea, o rotire rapida a obturatorului incorporat camerei ofera utilizatorilor asigurarea ca obiectivul camerei este blocat si nu mai arata spatiul lor de lucru.
Designul neconventional in forma de con adauga personalitate fiecarui spatiu de lucru. Disponibil in culorile off-white, grafit si roz, camerele web se potrivesc armonios cu mousii si tastaturile Logitech pentru un setup elegant.
Seria Brio 300 este cea mai recenta lansare din portofoliul de produse webcam Logitech care sprijina noile modalitatii de lucru, in care spatiile personale de lucru sunt personalizate, usor de configurat si utilizat.
Management IT
Pentru departamentele de IT care echipeaza statiile de lucru ale angajatilor si birourile de acasa, camerele web Brio 300 sunt compatibile cu majoritatea platformelor de videoconferinta si certificate pentru utilizarea cu Microsoft Teams, Zoom si Google Meet. Folosirea camerelor Brio 305 poate fi implementata cu usurinta in organizatii si gestionata de la distanta prin Logi Sync, rezultand in mai putine bilete pentru biroul de asistenta.
Abordarea sustenabilitatii
Logitech se angajeaza sa creeze o lume mai echitabila si pozitiva pentru clima, lucrand activ pentru a reduce impactul asupra planetei. Piesele din Brio 300 si din Brio 305 includ plastic reciclat certificat post-consum* pentru a da o a doua viata plasticului din electronicele vechi la sfarsitul utilizarii: 62% pentru varianta grafit si 48% pentru cele off-white si roz. Ambalajul din hartie provine din paduri certificate FSC™ si din alte surse controlate. Alegand acest produs, clientii sustin gestionarea responsabila a padurilor din lume.
Toate produsele Logitech sunt certificate neutre din punctul de vedere al emisiilor de dioxid de carbon si folosesc energie regenerabila acolo unde este posibil. Amprenta de carbon a tuturor produselor Logitech, inclusiv Brio 300 si Brio 305, a fost redusa la zero prin sprijinirea padurilor, a surselor regenerabile si a comunitatilor afectate de schimbarile climatice.
Preturi si disponibilitate
Brio 300 si Brio 305 vor fi disponibile la nivel global incepand cu ianuarie 2023 pe logitech.com si comerciantii parteneri. Pretul de vanzare recomandat pentru camerele web este 399 RON.