hit.ro  »  Gadgeturi  »  Foto - Video  »  Camerele foto cu Wifi de la Samsung, din aprilie, in Romania

Camerele foto cu Wifi de la Samsung, din aprilie, in Romania

calendar_month 15 Feb 2012, 16:57
Samsung pare a fi in aceasta perioada una dintre cele mai prolifice companii din punct de vedere al lansarilor. Producatorul a anuntat disponibilitatea in Europa a noii game de camere foto inteligente. Aparatele vor ajunge in magazinele romanesti in luna aprilie.

Gama de camere foto wireless SMART de la Samsung este bazata pe modelul SH100.

Samsung Smart WB850F

Camera compacta WB850F, lansata recent, beneficiaza de o tehnologie Wi-Fi premium si de un zoom optic 21x.

WB850F permite fotografilor amatori sa creeze instantaneu albume cu cele mai bune imagini din calatorii, pe care le pot uploada direct pe Facebook, Picasa ori Photobucket, prin intermediul functiei Social Sharing.

Samsung Smart DV300F

In aceeasi gama se regaseste si Dual-View-ul DV300F, cu ecran LCD frontal de 1,5 inci, ideal pentru autoportrete. Prin conexiunea Wi-Fi, fotografiile pot fi încarcate instantaneu pe Facebook sau YouTube prin Social Sharing.

Samsung Smart ST200F

Gama SMART include si modelul ST200F, camera compacta care incape intr-o poseta sau intr-un buzunar. Prin tehnologia Wi-Fi, aceasta permite stocarea imaginilor fie pe computer, cu ajutorul functiei Auto Backup, fie pe hard disk ori Cloud datorita spatiului de stocare gratuit oferit de AllShare Play si Microsoft SkyDrive.
 

Sondaj

Ce marca de telefon considerati ca e cea mai buna la ora actuala?