hit.ro  »  Gadgeturi  »  Foto - Video  »  Camere video auto - inregistreaza tot ce se intampla cand esti in trafic

Camere video auto - inregistreaza tot ce se intampla cand esti in trafic

calendar_month 11 Apr 2013, 11:45
O camera video auto a devenit aproape o necesitate in ultimii ani pentru majoritatea soferilor din Romania, dar in special pentru cei care circula foarte mult cu masina prin orase. Iar despre Bucuresti ...ce sa mai vorbim, pentru ca la aglomeratia cu care dau piept zilnic soferii si raportat la gradul mare de risc de a avea incidente, chiar si marunte, o camera video auto care sa inregistreze tot este un accesoriu extrem de important.
Am selectat pentru voi doua de camere video auto pe care le puteti achizitiona in functie de buget.
In primul rand, trebuie spus ca majoritatea camerelor video auto pe care le gasiti in Romania filmeaza HD sau fullHD. In acelasi timp, exista modele care isi activeaza singure functia de inregistrare video in momentul in care detecteaza miscarea (momentul in care masina se deplaseaza) sau cu ajutorul carora puteti realiza fotografii post incident.
Un aspect extrem de important la achizitia unei camere video auto este unghiul obiectivului, iar recomandate sunt cele de 120 de grade.
Pentru care de multe ori puteti avea neintelegeri cu agentii de circulatie (cunoasteti probabil replica "ati ciupit semaforul", va recomandam ca in achizitia pe care o faceti sa tineti cont de alegerea unei camere care sa ofere si un display pe care care sa puteti rula direct, ulterior unui incident, ceea ce s-a intamplat. Aceste camere au un pret de pana in 500 de lei, dar au o autonomie mai mica decat alte modele mai scumpe.
Un model care merita recomandat este camera Auto Mio MiVue 338, care costa 499 de lei si poate fi achizitionata online de la evoMAG.

MiVue 338 cu ecran de 2 inci este echipat cu un senzor G-shock care poate surprinde un posibil impact in trafic (directia din care a venit si modul in care s-a desfasurat accidentul). Dispozitivul inregistreaza HD cu rezolusie de 720p si compresie H.264. Modul de fotografiere ajuta la crearea unei documentari fotografice, de exemplu locul accidentului rutier.
Pe de alta parte, camerele video auto mai performante pot ajunge si la aproape 1000 de lei, insa ofera, intr-adevar, specificatii deosebite.
Camera Video Auto Prestigio RoadRunner 700X este un exemplu. Prestigio RoadRunner 700X poate fi achizitionata acum printr-o oferta a evoMAG la pretul de 959 lei (in loc de pretul de lista de 1059 lei).

Camera Video Auto Prestigio RoadRunner 700X ofera urmatoarele caracteristici:
(clic pe imagine pentru dimensiune mare)


 

Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?