Camere si sisteme de supraveghere eficiente, oferite cu profesionalism si echilibru de supravegherevideo.com
7/7009
calendar_month 11 Mar 2016, 09:20

Prin instalarea unor astfel de dispozitive puteti fi la curent cu tot ce se intampla pe proprietatea dumneavoastra, indiferent ca va aflati in locatia respectiva sau la mii de kilometri distanta de ea. Poate va intrebati de ce ati avea nevoie de asa ceva. Orice proprietar de casa ori afacere si-ar dori cea mai buna protectie posibila. Supravegherea video este de mare incredere deoarece este singurul mod in care veti beneficia de monitorizare continua si in care veti obtine imagini ale diferitelor evenimente, avand posibilitatea de a le revedea oricand doriti.


Aceasta piata ofera tehnologii video de ultima generatie precum si preturi foarte accesibile, transformand achizita unor echipamente de protectie si securitate video intr-o investitie de viitor.


Utilizare la nivel inalt si eficienta constanta


Un sistem de supraveghere video poate fi destinat utilizarii in mediul exterior, in mediul interior sau in ambele. El este de fapt un instrument eficient de captare, documentare si stocare a datelor (capturilor, filmarilor, informatiilor) in scopul de a preveni, detecta sau chiar descuraja actele de vandalism, infractiunile, traficul de droguri, atacuri violente si asa mai departe. Prin impactul uimitor pe care tehnologia moderna il are asupra acestui domeniu, sistemele video de supraveghere permit astazi nu doar vizualizarea in timp real ci si vizualizarea inregistrarilor video anterioare din diferite date, amanunte care se pot demonstra a fi extrem de utile pentru o eventuala ancheta a autoritatilor.

Pe de alta parte, camerele video de supraveghere sunt intr-un continuu proces de transformare, parcurgand rapid pasi importanti catre performante nebanuite. In plus, utilizarea lor este foarte des intalnita la nivelul societatii in care traim, pentru ca astazi, institutiile private sau publice, hipermarketurile, casele si apartamentele, birourile, cladirile marilor firme, spatiilor detinute de micile firme, mijloacele in transport in comun, parcurile, parcarile pana si inspectoratele teritoriale ale politiei sunt dotate corespunzator cu astfel de camere video de supraveghere. Importanta lor nu poate fi contestata de nimeni, iar eficienta le este demonstrata la nivel inalt de rapoartele care demonstreaza ca vanzarile acestora au crescut perfect proportional cu gradul de eficienta ridicat din ultimii ani. Orice imobil monitorizat de un astfel de sistem video de supraveghere este cu mult mai puţin expus tentaţiei hoţilor, iar numărul spargerilor scade drastic. Pentru ca desi poate unii infractori au abilitatea de a pacali anumite sisteme video de supraveghere, foarte foarte multi nu sunt tentati sa se expuna riscului de a incerca sa pacaleasca vigilenta unui astfel de sistem.


Dupa ce criterii alegem o camera video?


Cu siguranta un prim pas important in alegerea unei camere video este documentarea. Indiferent cat de multe ai cunoaste despre acest domeniu, se spune ca niciodata nu stii destule. In plus, tehnologia isi face upgrade atat de des, incat nici nu vei sti la ce sa te mai astepti. Iata insa trei lucruri esentiale pe care trebuie sa le iei in calcul atunci cand te hotarasti sa achizitionezi o camera video:


locatia unde vei monta camera (ai grija sa o analizezi foarte bine si sa te asiguri ca vei acoperi toate unghiurile posibile)
campul de vizualizare
calitatea imaginii (poate diferi de la o camera video la alta)


Pentru a intra si mai mult in detaliu si pentru a gandi ca un profesionist luati in calcul si urmatoarele caracteristici ale unei camere video:
- senzorul de imagine
- rezolutia camerei
- sistemul infrarosu
- timpul de expunere la lumina
- capacitatea de a compensa influenta zgomotului
- cantitatea de lumina necesara unei camere pentru a reda imagini de calitate
- sensibilitatea
- felul in care camera compenseaza influenta zgomotului
- producatorul
- lentila
- distanta focala (adica ceea ce vede camera)
- obiectivul


Sisteme de supraveghere video performante


Alegerea inspirata a unei camere video de mare calitate va poate usura misiunea de a va construi propriul sistem de supraveghere video sau de a alege un sistem gata conceput de specialist, dar in functie de criteriile pe care dumneavoastra le stabiliti si de necesitatile pe care le aveti. Pe piata exista in acest moment doua mari categorii de sisteme de supraveghere video: sistemele video clasice de tip analogic si sistemele video digitate sau IP. Datorita tehnologiei moderne cam orice tip de sistem pe care il veti gasi pe piata poate fi conectat la internet si vizualizat online de pe telefonul mobil, tableta sau laptop. O diferenta esentiala intre cele doua tipuri de sisteme este oferita de capacitatea tehnica, precum si de modul in care informatiile sunt stocate si ulterior transmise.


In cazul sistemelor de supraveghere video pretul joaca un rol foarte important. Daca pretului ii alaturam calitatea, idealul pentru un cumparator se refera la posibilitatea de a opta pentru un sistem de supraveghere video performant, care sa aiba un raport calitate pret cat se poate de avantajos. Site-ul supravegherevideo.com ofera o gama larga de sisteme de supraveghere video preconfigurate intre care se remarca performerul anului 2015, sistemul de supraveghere video cu 4 camere de tip AHD si DVR cu patru porturi. Acest sistem se remarca prin fiabilitate si eficienta si are un pret mai mult decat accesibil pentru piata din tara noastra.


Functionabilitate, stabilitate si eficienta la un pret accesibil


Specialistii supravegherevideo.com au apelat la serviciile a patru camere de exterior de tip AHD (Analog High Definition - o tehnologie de ultima generatie in domeniul supravegherii video care permite transmiterea semnalului video fara intarzieri, distorsiuni sau pierderi din calitatea transmisa) cu senzor CMOS de 1.4 inch si cu un chipset de ultima generatie OV7912+Nextchip 2431 Korea. Aceste camere nu doar ca va ofera un control total 24 de ore din 24 asupra perimetrului sau locatiei dumneavoastra, dar au si calitatea de a oferi imagini de o calitate excelenta (datorita rezolutiei foarte bune) la un pret extrem de mic. In plus, pe timp de noapte, cele 36 de leduri infrarosu se activeaza si ofera camerei posibilitatea de a controla absolut totul si surprinde totodata imagini de calitate pe distante de pot atinge 30 de metri.


Sistemul este sustinut si de calitatea dvr-ului cu 4 porturi, care dincolo de facilitarea accesarii sistemului video prin internet, poate inregistra pana la 100 de cadre pe secunda si foloseste compresia video de ultima generatie H.264, excelenta pentru a stoca in mod inteligent informatiile pe hard disk. DVR-ul ofera si functii speciale sofisticate printre care functia anti interferente si functia de detectie miscare.

Se spune ca “paza buna, trece primejdia rea”, iar achizitionarea unui astfel de sistem de supraveghere video va poate scoate din foarte multe incurcaturi si situatii neobisnuite si greu de anticipat. Astazi putem avea instalate sisteme de supraveghere video montate in diverse locatii, interconectate si vizualizate simultan la costuri extrem de accesibile, iar site-ul supravegherevideo.com si echipa cunoscutei companii Digital Tech Trading ofera o diversitate de produse de ultima generatie care in mod sigur va vor convinge sa mizati pe eficienta si profesionalismul sistemelor preconfigurate de pe acest website.Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?