Camere fixe de tip mini-dome cu invatare profunda, pentru o supraveghere discreta si detaliata
8/8162
calendar_month 29 Aug 2022, 12:45
Axis Communications anunta lansarea a trei camere de tip mini-dome care ofera o calitate excelenta a imaginii, chiar si in conditii de luminozitate redusa. Designul compact si discret al camerelor suporta sisteme avansate de analiza bazate pe invatarea profunda la marginea retelei.
Modelele AXIS M3085-V, AXIS M3086-V si AXIS M3088-V* ofera o calitate excelenta a imaginilor cu o rezolutie de 2 MP, 4 MP si, respectiv, 8 MP. Datorita tehnologiei WDR integrate, acestea asigura o claritate a imaginilor, chiar si atunci cand scena contine atat zone luminoase, cat si zone intunecate. In plus, modelele AXIS M3085-V si AXIS M3086-V includ tehnologia Axis Lightfinder, care ofera imagini in culori vii, chiar si in conditii de luminozitate redusa.
Aceste camere compacte de tip mini-dome ofera suport pentru sistemele de analiza inteligente bazate pe invatarea profunda la marginea retelei. Acest lucru permite furnizarea de metadate valoroase, facilitand utilizarea rapida, usoara si eficienta a functiilor de cautare in cadrul inregistrarilor si transmisiunilor video live.
Camerele au preinstalata aplicatia AXIS Object Analytics, care permite urmarirea obiectelor de interes - totul adaptat la nevoile specifice ale momentului. In plus, suportul pentru platforma ACAP adauga valoare sistemului prin utilizarea de aplicatii personalizate.
Caracteristicile principale includ:


  • O calitate excelenta a imaginii, cu o rezolutie de pana la 8 MP;


  • Design compact si discret;


  • Interval dinamic larg (WDR) pentru conditii de luminozitate dificile;


  • Suport pentru sisteme de analiza cu invatare profunda;


  • Caracteristici de securitate cibernetica integrate;


Aceste echipamente dispun de o gama larga de accesorii de montaj, pentru o instalare flexibila si discreta. In plus, includ tehnologia Axis Zipstream cu suport pentru H.264/H.265, care ajuta la reducerea latimii de banda si capacitatii de stocare necesare. Stocarea datelor la marginea retelei face posibila inregistrarea direct pe un card de memorie integrat in echipament, iar functia Axis Edge Vault protejeaza identificatorul dispozitivelor Axis si simplifica autorizarea acestora in retea.
*Camera AXIS M3088-V va fi disponibila la sfarsitul acestui an.