hit.ro  »  Gadgeturi  »  Foto - Video  »  Camera foto a Samsung Galaxy S4, mai performanta decat cea a iPhone5 (Laborator)

Camera foto a Samsung Galaxy S4, mai performanta decat cea a iPhone5 (Laborator)

calendar_month 24 Mai 2013, 13:57
Camera foto care doteaza Samsung Galaxy S4 a fost declarata mai performanta decat cea regasita pe rivalul Apple iPhone 5, in urma unor teste de laborator realizate de DxO Labs. DxO Labs este companie franceza specializata in optica si analizarea senzorilor de imagine.
Inca o veste buna pentru fanii Samsung - Galaxy S4, flagship-ul sud-coreean care s-a vandut in 10 milioane de unitati in prima luna de la lansare, dispune de o camera mai buna decat cea care utileaza Apple iPhone 5. Scorul obtinut de Samsung Galaxy S4 in testele laboratorului francez este de 75 de puncte, fata de 72 de puncte cat a obtinut Apple iPhone 5.

Unicul smartphone care a obtinut un scor mai mare decat Galaxy S4 in testele DxO Labs este Nokia 808 PureView, cu 77 de puncte si care datorita senzorului mare obtine imagini cu mai putin zgomot in conditii de iluminare redusa.

Senzorul de 13MP al camerei foto care doteaza Galaxy S4 a fost apreciat pentru capacitatea de a reda "detalii foarte bune". "Senzorul de 13MP arata o imbunatire semnificativa fata de cel de 8MP regasit pe majoritatea camerelor de smartphone", concluzioneaza cei de la DxO.
Sursa: DxO 

Sondaj

Ce placa video aveti?