hit.ro  »  Gadgeturi  »  Foto - Video  »  BenQ lanseaza in Romania Action Cam-ul SP2 cu ceas-telecomanda si autonomie ridicata

BenQ lanseaza in Romania Action Cam-ul SP2 cu ceas-telecomanda si autonomie ridicata

calendar_month 18 Sep 2014, 13:15
BenQ a anuntat lansarea pe piata din Romania a camerei de actiune SP2, cu inregistrare Full HD la 1080p si cu ceas telecomanda Live-view, ce permite redarea in timp real a imaginilor surprinse de camera.
Camera inregistreaza video ultra wide la o rezolutie 1080p cu 60 de cadre pe secunda, poate fotografia in mod Time-Lapse, se bucura de o durata de viata extinsa a bateriei, are conexiune Wi-Fi, iar patentul IPX8 certifica rezistenta carcasei la apa.

"Ce diferentiaza SP2 de alte camere de actiune este ceasul de mana cu Live-view si telecomanda care vine in pachetul de baza. Acesta este perfect pentru utilizarea facila a camerei, oferind utilizatorilor un control permanent si precis al imaginilor care trec prin fata obiectivului, pentru a porni sau a opri inregistrarea de la distanta", se arata in anuntul companiei.

Camera SP2 este echipata senzor de 16MP si cu o baterie de 2260 mAh care ofera o autonomie de pana la 3 ore sau 500 de fotografii.
Ceasul cu care vine SP2 nu se rezuma doar la functiile de control si live-view pentru camera, ci ofera si caracteristicile clasice ale ceasurilor spor, precum cronometru, timer sau alarma.
Specificatii BenQ Action Cam SP2

Potrivit producatorului, accesoriile disponibile in pachetul de baza sunt: ceasul cu telecomanda si live-view, carcasa rezistenta la apa, adaptor pivotant tip T, socket adeziv curbat, socket adeziv plan, cap rotativ pentru T, inserturi "anti-ceata", curea velcro, conector de transfer, usita pentru spatele carcasei cu montura ventilata, blocaj de siguranta, adaptor tip T, cablu USB, incarcator 220v, cablu incarcare ceas, acumulator, CD software Total MediaHDcam.

BenQ Action Cam SP2 va fi disponibila prin partenerii BenQ autorizati din Romania de la sfarsitul lunii septembrie, dar pretul nu a fost comunicat. Pe alte piete, camera BenQ SP2 costa in jur de 300 de euro.
Vedeti BenQ SP2 in actiune:

 

Sondaj

Ce jocuri vor avea cel mai mare succes anul acesta?