Axis Communications lanseaza o noua camera Body Worn - AXIS W101
7/7960
calendar_month 28 Feb 2022, 11:24

Axis Communications anunta lansarea camerei AXIS W101 Body Worn, proiectata în asa fel încât sa poata fi folosita de catre orice persoana. Modelul este disponibil în doua culori: alb pentru discretie si negru pentru situatiile în care descurajarea infractiunilor este prioritara.
Aplicatia mobila inclusa permite vizualizarea si etichetarea pe teren, acest model fiind ideal pentru oricine doreste sa acceseze rapid si usor înregistrarile video.
AXIS W101 ofera o calitate îmbunatatita a imaginilor si sunetului, are un gamut de culoare extins si un nivel de claritate ridicat, chiar si în scene cu luminozitate redusa.
Comparativ cu modelul precedent, suporta mai multe sisteme GNSS inclusiv GPS, Glonass si Galileo, oferind o functie îmbunatatita de urmarire a locatiei. Camera dispune de un buton mare si usor accesibil care va permite sa începeti înregistrarea cu o singura atingere. În plus, înregistreaza imaginile într-o memorie tampon cu pâna la 90 de secunde înainte de activare, pentru a garanta captarea întregului eveniment.
AXIS W101 este construita folosing standard deschise, oferind o integrare facila cu AXIS Camera Station si AXIS Case Insight, precum si cu sisteme VMS si EMS terte, locale sau în cloud.
Caracteristicile principale includ:


  • Imagini si sunete clare în permanenta;


  • Durata de functionare de pâna la 17 ore;


  • Sistem KlickFast;


  • Urmarirea locatiei;


  • Garantie de 3 ani.


Camera are o durata de functionare de pâna la 17 ore, dintre care mai mult de 12 ore la o rezolutie de 1080p, putându-se încarca din mers cu un încarcator USB-C de orice tip. Tehnologia Axis Zipstream face posibila stocarea tuturor înregistrarilor necesare fara a compromite calitatea imaginilor.
AXIS W101 respecta standardele FBI privind securitatea cibernetica si ofera o criptare end-to-end completa. În plus, functia Axis Edge Vault protejeaza identificatorul dispozitivelor Axis si simplifica autorizarea acestora în retea.


Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?