Axis Communications anunta lansarea unei camere bullet cu rezolutie Quad HD 1440p
8/8014
calendar_month 29 Apr 2022, 17:26
Axis Communications a anuntat lansarea a doua noi modele de camere de tip bullet pentru instalarile la exterior, accesibile financiar si usor de configurat. Sunt echipate cu unitati de procesare cu invatare profunda, oferind oportunitati unice la marginea retelei.

In plus, datorita aplicatiei AXIS Object Analytics, camerele ofera posibilitatea de a detecta si clasifica persoanele, vehiculele si tipurile de vehicule - toate in functie de nevoile specifice.

AXIS M2036-LE ofera o rezolutie Quad HD 1440p/ 4 MP si are un camp vizual orizontal de 129°, in timp ce AXIS M2035-LE ofera o rezolutie HDTV la 1080p. De asemenea, AXIS M2035-LE este disponibila in doua variante si mai multe tipuri de obiective: un obiectiv larg de 3 mm cu camp vizual orizontal de 101° pentru supravegherea zonelor largi, si un teleobiectiv de 8 mm cu camp vizual orizontal de 39° pentru supravegherea de la distanta.

Aceste camere de tip bullet din clasa IK08 sunt ideale pentru utilizarea atat in mediile fierbinti cat si in cele reci, putand face fata unor temperaturi cuprinse intre -30 °C si 50 °C. Camerele au integrat un sistem de iluminare in infrarosu si un parasolar pentru protectie impotriva razelor solare si ploii. In plus, dispun de clasificare IP66, IP67 si NEMA 4X, fiind rezistente la conditiile nefavorabile de vreme, praf, nisip, pulverizarea de apa sarata, formarea ghetii si presiunea ridicata a apei.

Caracteristicile principale includ:  • Rezolutie HDTV 1080p si Quad HD 1440p/ 4 MP;


  • Design compact si usor;


  • Sistem de analiza cu invatare profunda;


  • Tehnologie Zipstream cu suport pentru H.264/H.265;Gata pentru utilizare in mediile exterioare, datorita sistemului de iluminare in infrarosu, aceste camere usoare de dimensiuni mici ofera o instalare flexibila si rentabila. Includ o cutie posterioara etansata si spatioasa, care asigura gestionarea in siguranta a cablurilor si le ofera instalatorilor o mai mare flexibilitate, accesibilitate, libertate de miscare si usurinta in intretinere.