ASUS: TUF Gaming Capture Box-4K Pro a castigat un prestigios premiu iF Design
3/36574
calendar_month 26 Apr 2024, 15:00


ASUS a anuntat recent ca TUF Gaming Capture Box-4K Pro a castigat un prestigios premiu iF Design. Acest dispozitiv de inalta performanta permite utilizatorilor sa captureze si sa transmita jocurile, videoclipurile sau evenimentele live la o rezolutie 4K uimitoare. Cu o compatibilitate perfecta, o rata de reimprospatare variabila si o captura de pana la 4K 60 fps, este instrumentul esential pentru creatorii de continut si streameri.

 Reimprospatare ridicata, captura si trecere la rezolutie inalta

Datorita HDMI ® 2.1, TUF Gaming Capture Box-4K Pro are latimea de banda pentru a suporta trecerea fara pierderi de inalta rezolutie si cu rata de reimprospatare de pana la un semnal HDR 4K 144 Hz, pe langa captarea 4K 60 fps. Sau, pentru utilizatorii care doresc experiente cu rata de reimprospatare ridicata, atat rezolutiile de captura 1440p, cat si 1080p accepta 120 fps, cu trecere de 144 Hz si, respectiv, 240 Hz.

La toate rezolutiile, TUF Gaming Capture Box-4K Pro accepta, de asemenea, trecerea cu rata de reimprospatare variabila (VRR), asigurandu-se ca un semnal video local nu are niciodata lag sau ruperea ecranului. Dispune, de asemenea, de un procesor integrat pentru a accepta upscaling si downscaling de pana la 4K, asigurandu-se ca utilizatorii pot juca la rezolutia pe care o prefera si isi pot trimite fluxul la orice rezolutie acceptata de platforma. Si datorita suportului atat pentru console, cat si pentru placile grafice pentru PC, utilizatorilor le este usor sa-si transmita aventurile in lume, indiferent de orice aleg sa se joace.

TUF Gaming Capture Box-4K Pro necesita doar un singur port USB de 10 Gbps conectat la PC-ul de captura, apoi este gata instantaneu pentru a incepe sa trimita jocul live catre software-ul de streaming preferat al unui utilizator. Desi este un dispozitiv certificat compatibil OBS, aceasta placa de captura accepta si Streamlabs si Xsplit Gamecaster, printre multe alte servicii, fara a necesita drivere separate.

Conceput tinand cont de playerele pentru consola si PC

In timp ce unele dispozitive de captura - in special placile de expansiune PCIe ® - sunt construite special pentru jucatorii de pe computer, utilizarea HDMI 2.1 permite ca TUF Gaming Capture Box-4K Pro sa functioneze perfect cu computerele si consolele deopotriva. In plus, mufele duble pentru casti de 3,5 mm integrate atat pentru casti, cat si pentru gamepad permit publicului sa auda atat glume, cat si joc. HDMI 2.1 asigura, de asemenea, compatibilitate perfecta cu consolele si placile grafice de ultima generatie.

Designul intuitiv al TUF Gaming Capture Box-4K Pro permite un proces de configurare nedureros. Utilizatorii trebuie doar sa conecteze un cablu USB 10 Gbps de la PC la caseta de captura, sa conecteze un cablu HDMI 2.1 de la PC sau consola la portul HDMI IN al casetei de captura si sa ruleze un al doilea cablu HDMI 2.1 de la portul HDMI OUT al casetei la un monitor sau televizor.

Constructie solida, cu accente RGB de bun gust

O caracteristica cheie de design a TUF Gaming Capture Box-4K Pro este sasiul sau complet din aluminiu, clasic TUF Gaming. Constructia integrala din metal nu numai ca ajuta la pastrarea in siguranta a cardului de captura atunci cand utilizatorii sunt in miscare, ci si mentine sub control termic, fara a fi nevoie de un ventilator de racire activ.

Deoarece nicio piesa hardware pentru jocuri nu este completa fara cel putin un gust de RGB, TUF Gaming Capture Box-4K Pro are o banda de iluminare de-a lungul fata a sasiului sau, care serveste si ca sistem de notificare. In timpul functionarii normale, utilizatorii pot controla cu usurinta controalele RGB si optiunile de codificare prin intermediul Video Capture Console, un tablou de bord software dedicat. Un partener de jocuri all-in-one

De la constructia solida din aluminiu pana la conexiunea versatila USB de 10 Gbps si gama flexibila de rezolutii si rate de reimprospatare acceptate, aceasta este o placa de captura care se poate potrivi in configuratia existenta a aproape oricarui jucator. Utilizatorii care s-au gandit sa-si captureze sau sa transmita in flux jocul lor, dar nu au gasit hardware-ul potrivit, pot ridica un TUF Gaming Capture Box-4K Pro si isi pot ridica imediat nivelul de lupta!