Allview prezinta noua generatie iPlay, gama de televizoare smart borderless
3/36673
calendar_month 14 Mai 2024, 18:00


Visual Fan SA, companie listata la Bursa de Valori Bucuresti sub simbolul ALW si detinatoarea brandului Allview, cunoscut pentru inovatie si accesibilitate, isi extinde portofoliul prin lansarea noii game de televizoare inteligente iPlay 6200, caracterizata prin design-ul sau borderless, cu rama de doar 2 mm, care se integreaza perfect oricarui spatiu ambiental. Aceasta gama aduce o experienta de vizionare avansata, combinand rezolutia 4K Ultra HD, tehnologia Dolby Audio si sistemul de operare smart VIDAA.

Noua platforma VIDAA se remarca printr-o gama impresionanta de caracteristici si beneficii. Ofera o abordare „conecteaza si utilizeaza” care simplifica experienta utilizatorului fara a fi necesara cautarea si descarcarea de aplicatii. Cu noul sistem de operare VIDAA, utilizatorii pot avea acces la un sistem de operare accesibil si performant care ofera un asistent vocal gratuit care vorbeste 22 de limbi.

Principalele caracteristici ale noii game iPlay 6200 includ:

- Experienta Smart TV imbunatatita: Utilizatorii se pot bucura de o multitudine de functionalitati noi, precum live TV, acces la internet si la aplicatii preferate de video streaming, gestionandu-le prin simple comenzi vocale.

- Platforma VIDAA imbunatatita: Noua versiune a sistemului de operare VIDAA este mai rapida, mai fiabila, mai sigura si ofera mai multe optiuni de personalizare decat oricand. Cu acces la un asistent vocal gratuit ce vorbeste 22 de limbi si cu capacitati de localizare, platforma ramane relevanta si atractiva pentru utilizatorii din Romania.

- Experienta audio-vizuala remarcabila: HDR10 ofera imagini de o inalta naturalete, culori perfect echilibrate, alaturi de cele mai fine gradatii intre nuantele cele mai profunde de negru si albul pur. Impreuna cu rezolutia 4K, tehnologia HDR10 ofera imagini mult mai realiste: o curba fixa de mapare a tonurilor este aplicata intregii pelicule si optimizeaza scena cu cel mai ridicat nivel de luminanta. Sunetul redat de Smart TV-urile iPlay este bine definit si clar, datorita difuzoarelor incorporate in incinte acustice dedicate si amplificatoarelor audio clasa D de ultima generatie. Optiunea Dolby Audio extinde experienta acustica a utilizatorului, redand un sunet perfect echilibrat. Functia Music Mode transforma televizorul intr-un speaker, redand continutul de pe TV sau de pe telefon, chiar si cu ecranul inchis.

- Interactiune simplificata: Prin intermediul aplicatiei mobile VIDAA, utilizatorii pot controla televizorul prin comenzi vocale, pentru a se putea bucura de toate caracteristicile tehnologiei inteligente. Astfel, cu o simpla comanda vocala, Smart TV-ul poate porni aplicatii, poate cauta in intreg continutul disponibil sau direct pe YouTube.

- Experienta de divertisment personalizata: Televizoarele iPlay devin centrul de divertisment al casei, oferind acces la o varietate de aplicatii online precum Netflix, Disney+, YouTube™, Prime Video, VOYO, Deezer sau Kidoodle. Functia ChromeCast permite vizualizarea continutului de pe telefon direct pe televizor, chiar si atunci cand ecranul telefonului este inchis.

Disponibilitate

Noua gama iPlay va fi disponibila in mai multe variante de diagonala, de 43” (in curand) si 50” (disponibil incepand de astazi la pretul de 1.799 lei). Modelul 50iPlay6200-U beneficiaza de o oferta speciala de lansare reprezentata de o reducere de 400 lei, aplicata direct in cosul de cumparaturi din shop-ul online Allview. 

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?