Acer introduce noi monitoare inteligente pentru divertisment acasa, serviciu si jocuri
3/36838
calendar_month 31 Mai 2024, 10:56


Monitoare Google TV™ din seria Acer DA1 si Nitro GA1 ajuta la imbunatatirea productivitatii, a gradului de utilizare si a experientelor de vizionare

Acer a dezvaluit astazi o noua gama de monitoare inteligente versatile, construite pentru a crea experiente personalizate care sa sustina diferite nevoi si stiluri de viata ale consumatorilor. Monitoare din seriile Acer DA1 si Nitro GA1 sunt proiectate cu modele care economisesc spatiu de 31,5 si 27 de inchi pentru a se potrivi in orice configuratie de acasa si pot functiona ca un hub de divertisment pentru a transmite continut, o statie de lucru extinsa pentru sarcinile de zi cu zi si un partener de gaming de incredere. cu rata de reimprospatare rapida. Pe monitoare sunt disponibile o multime de functii inteligente, inclusiv proiectia fara fir, vizualizarea simultana din diferite surse prin Multiview si multe altele.

Rezolutie de inalta definitie pentru cadre netede si detalii vii

Noile monitoare LED Acer DA271K si DA321QK vin cu rezolutie 4K UHD, in timp ce Nitro GA271U P si Nitro GA321QU P sunt echipate cu rezolutie WQHD si o rata de reimprospatare rapida de 180 Hz pentru a oferi scene fluide si experiente excelente in joc. Echipat cu HDR10, luminozitatea de 250 nits, imaginile si culorile sunt recreate pentru a fi mai captivante si mai realiste, in timp ce functioneaza cu AMD FreeSync ™ si este compatibil NVIDIA ® G-SYNC ® , ajutand la minimizarea ruperii ecranului la redarea sau vizionarea videoclipurilor. Latenta ultra-scazuta ofera, de asemenea, timpi de raspuns rapid pentru a ajuta la minimizarea decalajului de intrare, astfel incat actiunea si continutul rapid sa apara fara probleme, fara neclaritati.

Comoditate, productivitate si caracteristici personalizate

Toate cele patru monitoare vin cu functii concepute pentru a oferi o productivitate mai mare, versatilitate si optiuni nesfarsite de divertisment. Google TV reuneste filme, emisiuni si multe altele din aplicatii si abonamente si le organizeaza pentru ca utilizatorii sa se bucure de acces la aplicatii populare precum Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max si YouTube de pe un singur ecran. Proiectati cu usurinta filme, emisiuni, fotografii si multe altele pe telefoane sau tablete direct pe monitoare cu Google Cast™, in timp ce tehnologia de proiectie fara fir si oglindire a ecranului in dispozitive elimina nevoia de multe cabluri pentru a extinde afisajele. Capacitatea de conexiune Bluetooth sustine si mai mult miscarea de dezordine a firelor si faciliteaza conectarea acestor monitoare la alte dispozitive, cum ar fi difuzoarele si perifericele. Ca produse IoT, acestea pot fi, de asemenea, conectate la retele Wi-Fi si se pot integra perfect cu ecosistemul dispozitivelor inteligente din imprejurimile lor.

In plus, pentru utilizarea lor, monitoarele inteligente Acer DA1 si Nitro GA1 sunt echipate cu o functie Multiview care imparte ecranele in diferite sectiuni. Acest lucru este util pentru cei care fac mereu multitasking, deoarece utilizatorii pot vizualiza si interactiona simultan cu continutul din diverse surse si pot controla acestea direct de pe ecrane. Utilizatorii pot atasa camere web externe pentru apeluri video si transmitere in flux, permitand transmiterilor in direct sa aleaga platforma preferata pentru a incarca videoclipurile direct prin monitoare. Suportul lor ergonomic faciliteaza gasirea pozitia ideala de vizualizare si poate fi montat pe perete VESA pentru a elibera mai mult spatiu pe birou in configuratiile de acasa.Pret si disponibilitate

Acer DA271K va fi disponibil in America de Nord in T4, incepand de la 349,99 USD si in EMEA in T4, incepand de la 299 EUR.

Acer DA321QK va fi disponibil in America de Nord in T4, incepand de la 399,99 USD si in EMEA in T4, incepand de la 349 EUR.

Nitro GA271U P va fi disponibil in America de Nord in T4, incepand de la 329,99 USD, si in EMEA in T4, incepand de la 299 EUR.

Nitro GA321QU P va fi disponibil in America de Nord in T4, incepand de la 379,99 USD, si in EMEA in T4, incepand de la 349 EUR.