hit.ro  »  Gadgeturi  »  Foto - Video  »  Acer anunta noua tehnologie NVIDIA G-SYNC ULMB 2 pe monitoarele de jocuri Predator

Acer anunta noua tehnologie NVIDIA G-SYNC ULMB 2 pe monitoarele de jocuri Predator

calendar_month 30 Mai 2023, 16:55
Jucatorii se pot bucura de imagini imbunatatite, claritate a miscarii si luminozitate pe monitoarele Predator Gaming cu G-SYNC Ultra Low Motion Blur (ULMB) 2 printr-o actualizare de firmware cu un singur clic.

Acer a anuntat astazi disponibilitatea noii tehnologii NVIDIA® G-SYNC™ Ultra Low Motion Blur 2 (ULMB 2) pe monitoarele sale de gaming din seria Predator, incepand cu Predator XB273U F. Se mandreste cu o rata de reimprospatare uimitoare de 360 ​​Hz si este primul Monitorul de jocuri Acer compatibil cu NVIDIA G-SYNC ULMB 2 si Reflex Analyzer de la NVIDIA.

Printr-o actualizare a firmware-ului cu un singur clic, jucatorii competitivi se pot bucura acum de cadre uimitoare, deoarece noul NVIDIA G-SYNC ULMB 2 ofera o claritate efectiva a miscarii de peste 1000 Hz, lumini de fundal stroboscopice si capabilitati de reducere a neclaritatii.

Monitorul de gaming Predator XB273U F este dotat cu cele mai recente inovatii de gaming si display, pentru a oferi o experienta de gaming de ultima ora pentru orice tip de jucator. Jocurile prind viata prin panoul WQHD de 27 inchi (2560 X 1440), rata de reimprospatare de 360 ​​Hz si timp de raspuns de pana la 0,4 ms (de la G la G). Vine cu suport pentru o gama de culori DCI-P3 de 95% si certificare VESA DisplayHDR™ 600 pentru nuante vibrante si negru intens.

Certificarea TÜV Rheinland Eyesafe® ajuta la reducerea luminii albastre daunatoare si mentine in acelasi timp o acuratete ridicata a culorii. Alaturi de tehnologia ULMB 2 imbunatatita de la NVIDIA G-SYNC, jucatorii pot experimenta tehnici stroboscopice cu rata de reimprospatare completa, luminozitate maxima ridicata si claritate efectiva a miscarii de pana la 1440 Hz, fara a sacrifica calitatea imaginii.

Actualizarea software-ului NVIDIA G-SYNC ULMB 2 este disponibila pentru descarcare incepand cu 29 mai 2023. 
 

Sondaj

Care e cea mai importanta aparitie hardware de anul acesta?