Acer a lansat Camera Stereo SpatialLabs Eyes
3/36839
calendar_month 31 Mai 2024, 11:02


Noua camera 3D se integreaza perfect cu dispozitivele SpatialLabs, cu platformele de streaming si apeluri video ; Plus noi instrumente pentru dezvoltatori puse la dispozitie pe dispozitivele SpatialLabs Pro

Acer a lansat astazi Camera Stereo SpatialLabs Eyes, cea mai recenta adaugare la gama sa de dispozitive 3D SpatialLabs. Camera compacta 3D poate fi folosita de fotografi pentru a captura imagini uimitoare si stereoscopice si pentru a le vizualiza in 3D captivant, deoarece se integreaza pe deplin cu gama de produse SpatialLabs.

„Camera Stereo SpatialLabs Eyes completeaza portofoliul 3D stereoscopic al Acer, oferind solutii de la captarea si crearea de continut, pana la afisare si interactiune”, a declarat Jerry Kao, COO, Acer Inc.„Speram sa le oferim utilizatorilor puterea de a surprinde lumea din jurul lor intr-un sistem stereoscopic uimitor. 3D prin noua camera si suntem incantati sa vedem posibilitatile si continutul uimitor pe care il vor putea crea si partaja.”

Design modern, orientare intuitiva si filmati oriunde si peste tot

Cu o rezolutie de 8 megapixeli per ochi, o oglinda selfie incorporata si un exterior rezistent la intemperii, camera stereo de buzunar Acer SpatialLabs Eyes este un companion excelent pentru a surprinde momente din viata de zi cu zi. Configuratia sa intuitiva imbunatateste experienta de fotografiere cu alinierea obiectivului atent calibrata si un sistem optic avansat pentru a fotografia subiectii cu profunzime si detalii 3D mai mari.

Pentru realizarea de imagini fara efort, SpatialLabs Eyes este echipat cu capacitati de focalizare automata si tactila, imbunatatite si mai mult cu stabilizarea electronica a imaginii (EIS) pentru filmari fluide si stabile. Fotografii mai experimentati vor aprecia optiunea pentru modul manual, care ofera flexibilitate pentru calibrarea setarilor ISO, balansul de alb si viteza obturatorului pentru un control mai bun al iesirii imaginii.

Materialul exterior al camerei este lustruit cu un strat de culoare neagra, in timp ce capacul obiectivului si carcasele oglinzilor pentru selfie sunt stratificate cu captuseala din aluminiu pentru a prezenta un aspect si o senzatie sofisticate. Cu aspectul sau elegant si caracteristicile inovatoare, camera stereo Acer SpatialLabs Eyes a castigat laudele expertilor in design si a primit prestigioasele premii Red Dot si iF Design 2024.

Dincolo de instantanee: Streaming 3D si apeluri video in timp real

Camera 3D SpatialLabs depaseste doar capturarea de imagini si videoclipuri uimitoare in 3D. Permite streaming si povestire 3D in timp real, permitand utilizatorilor sa-si partajeze continutul 3D in direct pe YouTube si alte platforme de streaming cu noul Acer SpatialLabs Player 3.0. Conversarea video va fi disponibila prin intermediul widget-ului pentru apeluri video SpatialLabs in Q3, care permite conferinte video 3D mai captivante, de inalta rezolutie, in aplicatii precum Teams (1080p), Zoom (720p) si Google Meet (1080p), cu functii de adancime personalizabile disponibile. pentru a adauga mai multe straturi de realism in timpul apelurilor.

Indiferent daca utilizatorii examineaza continutul de pe laptopuri sau ecrane Acer SpatialLabs, casti VR/AR sau chiar proiectoare 3D, SpatialLabs Eyes ajuta la prezentarea bogatiei si impactului continutului lor 3D asa cum a fost prevazut. Camera vine, de asemenea, cu o functie de galerie descarcabila, astfel incat utilizatorii sa isi poata privi inapoi la portofoliul lor 3D si sa-si reexperimenteze calatoria lor captivanta 3D.Noua gama de instrumente pentru dezvoltatori pentru continut si aplicatii 3D

Acer a anuntat, de asemenea, o gama extinsa de instrumente pentru dezvoltatori, inclusiv plug-in-urile SpatialLabs Unreal 5.3 si Unity 2021.3 LTS si 2022.3 LTS. Acestea vor fi disponibile pentru creatorii 3D incepand cu luna iunie.

In plus, va fi lansata si noua aplicatie SpatialLabs Model Viewer Pro, care este pe deplin compatibila cu dispozitivele SpatialLabs Pro. Aplicatia este conceputa pentru a imbunatati fluxul de lucru de continut 3D si experientele utilizatorului cu noi functii adaptate pentru utilizarea comerciala.

Impreuna cu suportul sau pentru formatele majore de fisiere 3D si suport imbunatatit pentru glTF, noul mod de prezentare permite dezvoltatorilor sa inspecteze, sa personalizeze si sa prezinte un catalog de modele in secventa pentru vizualizare si personalizari, fara a fi nevoie sa dezvolte proiecte de la zero. Aplicatia include functii precum adaugarea unui platou virtual, suprapuneri cu logo-urile si fundalurile dorite, precum si personalizari cu HDRI preferat. Acest lucru il face, de asemenea, o solutie ideala pentru instalari 3D in showroom-uri si prezentari profesionale. Pentru mai multe detalii, va rugam sa vizitati site-ul pentru dezvoltatori SpatialLabs .

Pret si disponibilitate

Camera Stereo Acer SpatialLabs Eyes (ASEC-1) va fi disponibila in America de Nord in T3, incepand de la 549 USD, si in EMEA in T3, incepand de la 549 EUR.