Samsung lanseaza Galaxy XCover7 si Galaxy Tab Active5: Combinatia perfecta intre durabilitate, performanta si productivitate
3/35878
calendar_month 10 Ian 2024, 17:34


Dispunand de standard militar de rezistenta si conectivitate 5G avansata, Galaxy XCover7 si Galaxy Tab Active5 asigura o incredere sporita si performanta puternica, chiar si in conditii dificile

Samsung Electronics a lansat astazi, la nivel global, noile Galaxy XCover7 si Galaxy Tab Active5, un smartphone si o tableta dedicate mediului de afaceri, gandite sa faca fata unor provocari intense, inclusiv pentru munca pe teren, unde versatilitatea, optimizarea si securitatea sunt esentiale.

 Ambele dispozitive vor asigura o mobilitate imbunatatita datorita conectivitatii 5G de care dispun, o performanta mai buna datorita imbunatatirilor aduse procesorului, dar si memorie mai mare. In plus, XCover7 vine cu o camera noua si puternica pe partea din spate si un ecran extins in marime si rezolutie, in timp ce Tab Active5 include atat baterii inlocuibile, cat si Modul Fara Baterie, oferind utilizatorilor posibilitatea de a lucra in diverse setari.

 Conform unui raport de evaluare realizat de IDC Marketscape Worldwide Rugged Mobile Devices 2023, in 2022 peste o treime (38%) din companiile din SUA au implementat dispozitive mobile robuste, iar alte 38% dintre aceste companii au declarat ca planifica achizitionarea unui numar mai mare de astfel de dispozitive pana in 20231. Fiind fiabile, performante si durabile, dispozitivele mobile robuste pot satisface nevoile unei game variate de industrii enterprise, inclusiv productia, sanatatea, retailul si sectorul guvernamental. Astfel, cresterea pietei dispozitivelor robuste nu da semne ca ar incetini.

 „La Samsung, intelegem ca afacerile de astazi se confrunta cu provocari si oportunitati fara precedent si au nevoie de produse care sa tina pasul cu nevoile lor dinamice. De aceea am creat Galaxy XCover7 si Galaxy Tab Active5, dispozitivele robuste create special pentru cei care lucreaza in prima linie. Acestea nu sunt doar puternice si versatile, ci si durabile si sigure, facandu-le partenerii perfecti pentru angajatii care trebuie sa ramana conectati, productivi si in siguranta in orice situatie”, declara Jerry Park, vicepresedinte executiv si sef al echipei globale de afaceri mobile B2B, MX Business la Samsung Electronics.

Construite sa reziste & durabilitate de nivel urmator

Concepute pentru a rezista in conditii de munca dificile, Galaxy XCover7 si Galaxy Tab Active5 permit muncitorilor sa-si utilizeze smartphone-urile si tabletele fara griji. Ambele dispozitive – alaturi de S Pen-ul inclus al Tab Active5 – au IP682 pentru rezistenta la apa si praf, asigurand un nivel de durabilitate potrivit pentru medii de lucru extreme, cum ar fi santierele de constructii sau depozitele din retail. Construit conform standardului militar MIL-STD-810H3, Galaxy XCover7 este conceput pentru a rezista la socuri de la caderi de pana la 1.5m, in timp ce Galaxy Tab Active5 poate rezista la o cadere de 1.8m atunci cand este utilizat cu husa de protectie inclusa.4

Galaxy XCover7 si Galaxy Tab Active5 beneficiaza de sticla Corning® Gorilla® Glass Victus®+ si, respectiv, Corning® Gorilla® Glass 5, care imbunatatesc durabilitatea si rezistenta la zgarieturi. Ecranele dispozitivelor permit, de asemenea, ajustari ale sensibilitatii la atingere5, facandu-le usor de utilizat pentru lucratorii care poarta manusi. De asemenea, au fost testate extensiv pentru utilizarea cu dezinfectanti6. Cu aceste specificatii, dispozitivele robuste Galaxy sunt construite pentru a rezista la vreme severa sau la pericole, facandu-le ideale pentru o varietate larga de lucratori din prima linie. Concepute pentru a mentine fluxul de lucru in birou, pe teren sau in prima linie

In lumea din ce in ce mai digitala de astazi, intreprinderile au nevoie ca angajatii sa ramana conectati si online. Galaxy XCover7 a fost actualizat pentru a oferi 5G rapid si fiabil, impreuna cu Wi-Fi 5, in timp ce Galaxy Tab Active5 ofera 5G si Wi-Fi 67. Aceasta conectivitate de varf permite angajatilor sa colaboreze mai eficient.

In plus fata de conectivitatea fluenta, ecranele premium ale Galaxy XCover7 si Galaxy Tab Active5 faciliteaza utilizarea usoara si convenabila. Ecranul de 6.6 inci al XCover7 ofera o suprafata mai mare si o rezolutie crescuta fata de generatiile anterioare. Ecranul de 8.0 inci al Tab Active5 ofera o vizibilitate imbunatatita in conditii exterioare, datorita luminii crescute, si o experienta de vizionare mai fluida cu o rata de reimprospatare de pana la 120Hz. Ambele dispozitive sunt construite pentru a oferi un suport puternic in mediul de afaceri, fiind foarte subtiri si usoare, perfecte pentru utilizare la locul de munca sau in miscare. 

Dispozitivele robuste de la Samsung asigura continuitatea muncii, oferind angajatilor sprijinul si conectivitatea de care au nevoie, chiar si in cele mai dificile conditii de lucru. Pentru zile lungi pe teren sau pe linia de productie, angajatii care folosesc atat Galaxy XCover7, cat si Tab Active5 pot beneficia de incarcare rapida8 pentru a reduce timpul dintre incarcari.Ambele dispozitive sunt echipate cu baterii inlocuibile, reducand timpul de inactivitate atat la locul de munca, cat si in afara acestuia9.

Galaxy Tab Active5 poate functiona fara baterie in modul No Battery Mode10. Acest lucru le permite angajatilor sa utilizeze dispozitivul fara intrerupere in timpul muncii sau cand sunt in masina, mentinand sanatatea bateriei in medii cu temperaturi ridicate. De asemenea, Galaxy XCover7 si Tab Active5 au interfete de incarcare POGO, care simplifica procesul de incarcare, permitand locurilor de munca cu statii POGO11 sa incarce mai multe dispozitive simultan. 

Concepute pentru a maximiza productivitatea si securitatea

Dispozitivele robuste de la Samsung sunt, de asemenea, concepute pentru a maximiza productivitatea si a facilita munca de teren. Cresterea volumului difuzorului12 limiteaza confuzia pe santierele de lucru prin asigurarea unei sunet precis. Tastele programabile13 permit scurtaturi si imbunatatesc productivitatea, iar scanarea rapida a codurilor de bare prin intermediul Knox Capture14 optimizeaza operatiile in depozite sau puncte de vanzare mobile (mPOS).15

Intrucat afacerile continua sa opereze intr-un mediu rapid, care favorizeaza eficienta, gama robusta Samsung Galaxy permite angajatilor sa faca mai mult in mai putin timp, contribuind la indeplinirea cererilor tot mai mari ale consumatorilor prin cresterea productivitatii si a operatiunilor in mediul de lucru. Galaxy XCover7 si Galaxy Tab Active5 sunt de asemenea compatibile cu o varietate de accesorii terte16, de la diferite huse functionale la statii de incarcare, PTT-uri USB-Type C si altele – permitand integrarea completa in orice operatiune de la locul de munca.

Pentru prima data in cazul dispozitivelor robuste Samsung, Galaxy XCover7 si Galaxy Tab Active5 beneficiaza de suportul pentru Samsung Knox Vault17. In cadrul angajamentului Samsung Galaxy de a extinde protectiile de securitate puternice dincolo de dispozitivele flagship, clientii enterprise au acum o mai mare varietate de dispozitive pe care le pot utiliza in siguranta pentru nevoile lor de afaceri. Knox Vault ajuta la protejarea celor mai critice date de pe aceste dispozitive, incluzand informatiile de pe ecranul de blocare, cum ar fi codurile PIN, parolele si modelele.

Knox Vault construieste un mediu de executie securizat izolat fizic de procesorul principal si memoria sistemului, devenind functional incepand cu momentul in care un utilizator isi inregistreaza ecranul de blocare – astfel, utilizatorii pot beneficia de securitate sporita imediat. Knox Vault poate ajuta la protejarea cheilor de securitate ale utilizatorilor, care cripteaza datele stocate in dispozitiv, contribuind la asigurarea sigurantei – chiar si in cazul in care dispozitivul este pierdut sau furat. O solutie bazata pe hardware si rezistenta la manipulare, Samsung Knox Vault a fost creata pentru a proteja datele utilizatorilor nu doar impotriva atacurilor bazate pe software, ci si impotriva atacurilor hardware folosind instrumente profesionale de inalta performanta.

Disponibilitate

Noul Galaxy XCover7 si Galaxy Tab Active5 vor fi disponibile incepand cu luna ianuarie 2024.18

[1] Sursa: IDC MarketScape: Evaluarea furnizorilor de dispozitive mobile robuste la nivel mondial 2023 (Doc# US50689523, iunie 2023)
[2] Galaxy XCover7, Tab Active5 si S Pen-ul inclus al Tab Active5 sunt rezistente la apa si praf, avand clasificarea IP68. Aceasta clasificare este bazata pe conditii de testare in laborator pentru scufundare in apa dulce de pana la 1.5 metri pentru pana la 30 de minute. Clatiti reziduurile si uscati dupa ce sunt udate. Nu sunt recomandate pentru utilizarea la plaja sau in piscina. Rezistenta la apa si praf a S Pen-ului nu este permanenta si poate scadea in timp din cauza uzurii normale. Indepartati orice exces de apa de pe S Pen cu un servetel sau prosop uscat inainte de a-l utiliza sau de a-l atasa la tableta.
[3] Certificare MIL-STD-810H: Testarea impotriva unor conditii de mediu specifice, inclusiv altitudine, umiditate, imersie, ceata sarata, praf, vibratii, cadere etc. MIL-STD-810H este o forma standardizata de testare proiectata de armata SUA pentru a evalua in mod precis limitele dispozitivelor. Utilizarea in conditii reale poate varia in functie de conditiile specifice de mediu folosite in testare. Conditiile extreme nu sunt garantate. Specificatiile de testare variaza in functie de dispozitiv.
[4] Pe baza rezultatelor testelor interne de laborator, Galaxy XCover7 este proiectat sa reziste la socuri in cazul caderilor de pana la 1.5m pe suprafete de otel, iar Galaxy Tab Active5 este proiectat sa reziste la socuri in cazul caderilor de pana la 1.8m pe suprafete de placaj.
[5] Cresterea sensibilitatii la atingere sporeste reactivitatea pentru manusi din piele mai subtiri de 2mm, conform rezultatelor testelor interne de laborator. Dispozitivele pot fi utilizate in medii umede, dar nu sunt destinate scufundarii complete in apa. Functia de atingere sub apa nu este disponibila. Reactia la atingere poate varia in functie de materialul si grosimea manusilor, precum si de alte conditii de mediu.
[6] Pe baza rezultatelor testelor interne de laborator. Testat pentru dezinfectanti, inclusiv, dar fara a se limita la, etanol lichid, etanol pe bumbac si clorura de sodiu.
[7] Necesita conexiune optima. Disponibilitatea si vitezele reale pentru reteaua 5G si Wi-Fi pot varia in functie de piata, operator, furnizor de continut, conexiunea la server si mediu utilizatorului. Verificati disponibilitatea si detaliile cu operatorul local sau furnizorul de servicii.
[8] Incarcarea rapida necesita un adaptor de alimentare care furnizeaza energie electrica de 15W sau mai mult. Adaptorul de incarcare rapida poate sa nu fie inclus in cutie (si sa fie vandut separat) in functie de piata.
[9] Bateria suplimentara inlocuibila se vinde separat. Doar bateriile suplimentare inlocuibile certificate Samsung sunt compatibile pentru utilizare.
[10] Modul Fara Baterie trebuie sa fie activat si necesita un accesoriu dedicat de alimentare USB Type-C care sa sustina 9V si 2.3A sau mai mult, si PD 2.0 sau mai mult. Modul Fara Baterie limiteaza performanta CPU-ului dispozitivului cand este activat si reduce volumul maxim, luminozitatea ecranului etc., cand este activat.
[11] Dock-ul de incarcare POGO se vinde separat. Timpul de incarcare a bateriei poate varia in functie de puterea de incarcare suportata de statia de incarcare. Capacitatea si performanta bateriei pot sa scada in timp.
[12] In comparatie cu Galaxy XCover5 si Tab Active3.
[13] Suportul pentru asignarea cheilor poate varia in functie de aplicatie. Tasteele programabile sunt limitate la functii selectate.
[14] Knox Capture necesita instalarea unei aplicatii separate si achizitionarea unei licente pentru utilizare. Disponibilitatea poate varia in functie de piata si model. Scanarea codurilor de bare poate necesita remaparea unei aplicatii catre o tasta programabila pentru a folosi toate functiile.
[15] Knox Platform for POS necesita integrarea unei solutii separate si poate necesita achizitionarea unei licente pentru utilizare. Disponibilitatea poate varia in functie de piata, model sau solutia de plata.
[16] Accesoriile se vand separat. Disponibilitatea poate varia in functie de piata.
[17] Arhitectura hardware si/sau software a Samsung Knox Vault poate varia in functie de model.
[18] Disponibilitatea si momentul lansarii vor varia in functie de regiune.

Descopera toate specificatiile in pagina oficiala samsung.com