Samsung Galaxy Tab S9 FE si Galaxy Buds FE sunt acum disponibile in Romania
3/35348
calendar_month 12 Oct 2023, 12:36


La cererea fanilor Galaxy, noile dispozitive din seria FE vor aduce impreuna o perspectiva noua in materie de design, calitate, dar si performanta 

    • Noile dispozitive Samsung din seria FE, ce include Galaxy Tab S9 FE si S9 FE+, precum si Galaxy Buds FE, sunt acum disponibile pentru comanda si in Romania 
    • Fanii Galaxy care isi vor dori sa achizitioneze oricare dintre produsele din noua serie FE se vor putea bucura si de o oferta locala valabila pana pe 22 octombrie pe samsung.com/ro
    • Seria Galaxy Tab S9 FE este disponibila incepand de la pretul recomandat de 2599 RON in patru culori moderne: Mint, Silver Gray si Lavender
    • Galaxy Buds FE vor fi disponibili incepand de la pretul recomandat de 549 RON in doua culori distincte si moderne: Graphite si White.

Samsung Electronics anunta cea mai recenta aditie la seria FE din ecosistemul Samsung Galaxy - noile Galaxy Tab S9 FE si S9 FE+, dar si Galaxy Buds FE. Cunoscute pentru designul lor iconic si durabil, performanta avansata, capabilitati de camera si audio de varf si multe altele - acestea sunt cele mai puternice dispozitive FE de pana acum. 

,,La Samsung, ne-am luat angajamentul sa aducem inovatie de clasa mondiala pentru toata lumea prin experiente de utilizare epice care se potrivesc stilului lor de viata. Noile noastre dispozitive FE sunt pline de capabilitati premium care fie separat, fie ca parte a unui ecosistem conectat, permit utilizatorilor Galaxy sa-si maximizeze creativitatea si productivitatea.", a declarat TM Roh, presedinte si sef al Diviziei de Mobile eXperience din cadrul Samsung Electronics. 

Creativitate si productivitate cu Galaxy Tab S9 FE si Tab S9 FE+: Vizionare pe ecrane mari, durabilitate IP68 si S Pen

Galaxy Tab S9 FE si S9 FE+ asigura acces la divertisment, creativitate si productivitate, in acelasi timp, fara probleme. Cu aceste doua dispozitive portabile si puternice, mai multi utilizatori pot experimenta acum versatilitatea seriei Galaxy Tab S. Creatorii digitali, antreprenorii, studentii, artistii, jucatorii si multi altii isi vor explora pasiunile si isi vor face treaba cu viteza imbunatatita a dispozitivului si performanta chiar mai bunai comparativ cu seria FE anterioara.

Utilizatorii pot viziona sau crea continut acasa, la serviciu, sau in locurile preferate pe ecranele de 10,9 inci (27.6 cm) ale Galaxy Tab S9 FE si 12,4 inci (31.4 cm)ii ale Tab S9 FE+, cu o rata automata de reimprospatare care se adapteaza pana la 90Hz. Lumina soarelui nu are nicio sansa in fata Vision Booster, care imbunatateste vizibilitatea in mediile exterioare, optimizand culoarea si contrastul, in special in zonele intunecate ale ecranului. La fel ca cele mai noi modele Galaxy Tab S9, atat Tab S9 FE, cat si Tab S9 FE+ au primit o clasificare IP68iii, oferind durabilitate sporita. In plus, bateria de lunga durata a lui Tab S9 FE+ ofera pana la 20 de ore de redare videoiv intr-o singura incarcare, ceea ce inseamna ca munca si distractia nu se leaga de un cablu.

Notitele sunt usor de luat cu S Pen-ul marca Galaxy, cu rating IP68. La fel ca seria Galaxy Tab S9, si modelele Tab S9 FE si S9 FE+ includ o varietate larga de instrumente creative si aplicatii preferate de fani precum Goodnotesv, LumaFusionvi, Clip Studio Paintvii si multe altele. Notele de curs, schitele, videoclipurile si multe altele pot fi pastrate cu usurinta, avand pana la dublu spatiul de stocareviii, plus optiunea de a face upgrade la 1TB cu o carte microSD.Seria Galaxy Tab S9 FE este disponibila incepand de la pretul recomandat de 2599 RON in patru culori moderneix: Mint, Silver Gray si Lavender. Cei care vor cumpara o tableta cu 256 GB RAM o vor primi la pretul uneia de 128 GB, precum si 300 de lei prin Samsung Trade; oferta este valabila pana pe 22 octombrie. 

Experienta audio excelenta, noise canceling-ul desavarsit si designul ergonomic al Galaxy Buds FE - acum accesibile mai multor utilizatori

Galaxy Buds FE aduc experienta audio de varf a Samsung mai aproape de si mai multi utilizatori. Bass-ul puternic ofera un sunet profund si bogat care permite oamenilor sa se bucure de muzica asa cum a fost creata de artist, dublat de Active Noise Cancellation (ANC) si Ambient Sound puternic. De asemenea, beamforming-ul personalizat automat al sistemului avansat cu trei microfoane, impreuna cu Reteaua Neurala Profunda alimentata de AI (DNN - Deep Neutral Network), separa vocea utilizatorului de zgomotele de fundal nedorite pentru apeluri mai clare.

Cu cea mai mare durata de viata a bateriei din seria Buds, Galaxy Buds FE ofera pana la 8,5 ore de redare cu castile si pana la 30 de ore in total, inclusiv carcasa de incarcarex. Chiar si atunci cand este folosit ANC-ul, sunt disponibile pana la 6 ore de redare cu castile si pana la 21 de ore in total, inclusiv carcasa. Inspirat de designul iconic si ergonomic al seriei, Galaxy Buds FE sunt conceputi pentru a fi suficient de confortabili pentru a fi purtati mult timp si ofera o potrivire mai personalizata cu trei dimensiuni diferite de capete si doua dimensiuni diferite pentru aripi.

Galaxy Buds FE sunt acum disponibile incepand de la pretul recomandat de 549 RON in doua culori distincte si moderne: Graphite si Whitexi. Cei care cumpara noile casti vor primi un wireless charger cadou, oferta fiind valabila pana pe 22 octombrie. 

Un Ecosistem Galaxy conectat perfect

Cu noile dispozitive FE, intreaga putere a ecosistemului Galaxy conectat poate fi experimentat mai usor. Productivitatea este intuitiva cu Multi Controlxii, care permite utilizatorilor sa traga si sa plaseze continut cu usurinta intre mai multe dispozitive Galaxy, dar si sa transfere pur si simplu videoclipuri sau imagini de pe smartphone la tableta cu Quick Share, pentru a le edita mai usor.

Atunci cand vine timpul pentru divertisment captivant, Galaxy Buds FE sunt companionii perfecti. Auto Switch comuta inteligent sunetul intre smartphone, tableta si chiar ceas si televizor - in functie de utilizarea ta, fara ajustari manuale necesarexiii. De asemenea, SmartThings Find permite identificarea Buds-urilor disparute si declansarea unei alarme pentru a le gasixiv.

Noile produse din seria FE, datorita capabilitatilor de conectare de care dispun, sustin angajamentul Samsung de a oferi experiente sigure si private. Seria Galaxy Tab S9 FE este protejata de Samsung Knox, ceea ce inseamna ca informatiile personale sunt pastrate automat in siguranta.

Construite cu grija pentru planeta

Cu cele mai recente dispozitive FE, Samsung duce mai departe angajamentul fata de mediu prin extinderea inovatiilor sale cu scop la nivelul intregului ecosistem.

Seria Galaxy Tab S9 FE este alcatuita din materiale reciclate. Anumite componente interne si externexv utilizeaza aluminiu reciclat din pre-consum si plastic reciclat din post-consum.

Cele doua modele din seria Galaxy Tab S9 FE sunt concepute sa primeasca patru generatii de actualizari de sistem de operare si cinci ani de actualizari de securitate. Pentru a imbunatati longevitatea, utilizatorii pot, de asemenea, sa profite de programe precum Samsung Care+xvi, un serviciu de asistenta pentru daune accidentale, reparatii si multe altele.

Sustinerea unui impact pozitiv mai mare asupra planetei nu se opreste la smartphone-uri si tablete. Galaxy Buds FE includ in designul lor de produs plastice reciclate din post-consum provenite din plase de pescuit abandonate si butoaie de apaxvii.

Disponibilitate

Seria Galaxy Tab S9 FE si Buds FE sunt disponibile pentru comanda si in  Romania, pe http://samsung.com/ro, precum si la partenerii autorizati. 
Pentru a afla mai multe despre seria Galaxy Tab S9 FE, va rugam sa vizitati: http://www.samsung.com/galaxy-tab
Pentru a afla mai multe despre Galaxy Buds FE, va rugam sa vizitati: http://www.samsung.com/galaxy-buds/