Samsung Galaxy SmartTag2: o modalitate mai inteligenta de a urmari lucrurile valoroase pentru tine
3/35346
calendar_month 12 Oct 2023, 11:58


„Gasirea” obiectelor de valoare, cu ajutorul dispozitivului Samsung Galaxy, este acum mai usoara ca niciodata pentru utilizatori

    • Noul dispozitiv inteligent de tracking Galaxy SmartTag2 este acum disponibil si in Romania la pretul recomandat de 199 RON
    • Fanii Galaxy care vor achizitiona produsul de pe http://samsung.com vor beneficia si de o oferta locala, pana pe 20 octombrie

Samsung Electronics lanseaza la nivel global noul Galaxy SmartTag2. Galaxy SmartTag2 va aduce imbunatatiri semnificative gamei Galaxy SmartTag, oferind utilizatorilor modalitati noi de a-si pastra obiectele de valoare sub observatie. Actualizarile la design si utilizabilitate extind si mai mult posibilitatile de utilizare ale dispozitivului.

„Suntem mereu in cautarea modurilor de a face viata oamenilor mai usoara, prin intermediul inovatiilor de varf ale Samsung Galaxy. Cu Galaxy SmartTag2, ne asiguram ca utilizatorii Samsung Galaxy isi pot gasi obiectele intr-un mod simplu si intuitiv. Prin imbunatatiri in experienta de gasire si o durata de viata mai lunga a bateriei, Galaxy SmartTag2 ofera utilizatorilor mai multa liniste, pe o perioada mai lunga si intr-o varietate mai mare de situatii”, a declarat Jaeyeon Jung, Vicepresedinte Executiv si Sef al SmartThings, Device Platform Center la Samsung Electronics.

Caracteristici intuitive ce fac gasirea obiectelor pierdute mai usoara ca niciodata

Noul Lost Mode al Galaxy SmartTag2 permite utilizatorilor sa introduca informatii de contact prin intermediul unui mesaj. Apoi, oricine descopera un obiect cu un Galaxy SmartTag2 atasat poate utiliza smartphone-ul pentru a scana eticheta si a vedea mesajul si informatiile de contact ale proprietarilor. Un Galaxy SmartTag2 atasat unui animal de companie inseamna ca numarul de telefon al proprietarului este intotdeauna disponibil, in eventualitatea in care animalul de companie s-ar putea rataci. Modul pierdut functioneaza cu orice dispozitiv mobil cu cititor NFC si browser web.

Galaxy SmartTag2 ofera acum functia Compass View ce imbunatateste experienta utilizatorului prin furnizarea de sageti care arata directia si distanta pana la Galaxy SmartTag2 in raport cu utilizatorul. Aceasta modalitate este disponibila pe orice smartphone Galaxy cu suport UWB, cum ar fi Galaxy S23 Ultra.

Aplicatia SmartThings Find a fost, de asemenea, actualizata, astfel incat noile Galaxy SmartTags inregistrate instaleaza acum un shortcut catre aplicatie pe smartphone-ul utilizatorului, permitandu-le acestora sa lanseze SmartThings Find mai rapid. In plus, aplicatia prezinta acum o vedere pe intreg ecran a hartii si o interfata intuitiva, facilitand si mai mult experienta utilizatorului. In final, atunci cand se face trecerea la un alt smartphone Galaxy, SmartTag2 se resincronizeaza automat cu noul dispozitiv Galaxy folosind contul Samsung al utilizatorului.

Modurile noi inseamna o durata mai indelungata a bateriei

Utilizatorii pot acum sa se bucure de Galaxy SmartTag2 pentru o perioada mai lunga cu noul Mod Economisire Energie, disponibil impreuna cu o versiune imbunatatita a Modului Normal. Pentru cei care depind de SmartTag pentru a urmari constant obiecte, Modul Economisire Energie reprezinta optiunea perfecta pentru a mentine durata de viata a bateriei, asigurandu-se in acelasi timp ca pot tine obiectele sub observatie. Cu Modul Economisire Energie, bateria Galaxy SmartTag2 acum dureaza pana la 700 de zile, de doua ori mai mult decat modelele anterioare de Galaxy SmartTag. Chiar si in Modul Normal, durata de viata a bateriei este acum extinsa la 500 de zile, o crestere de 50% fata de modelele anterioare. Cu posibilitatea de a comuta intre cele doua moduri, utilizatorii pot urmari obiectele valoroase – de la chei auto la biciclete – pentru o perioada mai lunga.Design-ul elegant se adapteaza la o varietate mai mare de conditii si aduce cu sine mai multe scenarii de utilizare

Dimensiunile compacte si designul in forma de inel al noului Galaxy SmartTag2 au fost concepute pentru a oferi o experienta facila de utilizare. Bucla metalica generoasa imbunatateste durabilitatea produsului prin utilizarea metalului in partea interioara a inelului, conferind o rezistenta sporita care permite suportul de accesorii precum clipsuri si brelocuri. Aceste accesorii pot fi, de asemenea, atasate la genti si bagaje.

Durabilitatea Galaxy SmartTag2 a fost imbunatatita, obtinand o clasificare IP675 pentru rezistenta la apa si praf. Aceasta permite utilizatorilor sa-si urmareasca obiectele chiar si in medii mai dificile, cum ar fi in timpul calatoriilor in aer liber. Pentru cei care au animale de companie, nu exista motive de ingrijorare in legatura cu uzura zilnica a dispozitivului, fie ca este expus la apa din bolurile animalelor sau in timpul sesiunilor de joaca in aer liber.

Galaxy SmartTag2 dispune si de un nou mod pentru plimbarile cu animalele de companie, facilitand inregistrarea plimbarilor alaturi de acestia.

Liniste sufleteasca

Galaxy SmartTag2 pastreaza multe dintre caracteristicile populare ale Galaxy SmartTag si Galaxy SmartTag+. Acesta foloseste atat tehnologia Bluetooth Low Energy (BLE), cat si capacitatile UWB, beneficiind de tehnologia de realitate augmentata (AR) Find pentru a ghida vizual utilizatorii catre obiectul lor, utilizand camera smartphone-ului Samsung Galaxy. In plus, Galaxy SmartTag2 functioneaza in limitele maxime ale conectivitatii Bluetooth de 120 de metri si poate controla aparatele electrocasnice inteligente prin intermediul aplicatiei SmartThings.

Samsung ramane angajat in asigurarea confidentialitatii utilizatorilor Galaxy Samsung, cu locatia dispozitivului disponibila doar cu permisiunea utilizatorului. SmartThings Find cripteaza, de asemenea, datele utilizatorului si beneficiaza de suportul Samsung Knox pentru un nivel suplimentar de securitate. In plus, dezactivarea Lost Mode ascunde imediat informatiile de contact ale proprietarului si sterge mesajul lasat de acesta de pe dispozitiv.

Pentru utilizatorii Samsung Galaxy, SmartThings Find poate oferi, de asemenea, securitate prin intermediul functiei " Unknown tag alerts ". Aceasta caracteristica informeaza utilizatorii despre orice urmarire neautorizata, trimitandu-le o notificare daca SmartThings Find detecteaza un SmartTag necunoscut care ii urmareste. Acest lucru ajuta la protejarea utilizatorilor si previne abuzul serviciilor de urmarire a locatiei.

Disponibilitate

Noul Galaxy SmartTag2 este disponibli pentru achizitie pe http://samsung.com/ro si la parteneri incepand cu 11 octombrie. Cei care cumpara un Galaxy SmartTag2 vor primi o husa pentru acesta cadou.