hit.ro  »  Gadgeturi  »  Dispozitive Smart  »  Gadgeturi 2013 - 5 jucarii pentru oameni mari

Gadgeturi 2013 - 5 jucarii pentru oameni mari

calendar_month 07 Feb 2013, 09:00

Tehnologia si gadgeturile fac parte din viata tuturor. Incepand de la utilizarea computerelor si a smartphone-urilor, toata lumea detine cel putin un gadget care este ori practic, ori amuzant.
Iata 5 gadgeturi care ni s-au parut interesante si pe care vrem sa vi le prezentam:
1. Husa undercover pentru tableta
Nu va vom recomanda o husa de ultima generatie, cu tastatura si bluetooth... Am optat pentru un accesoriu haios: o husa in forma de plic de dimensiuni mari in care iPad-ul incape perfect. Husa nu atrage atentia oriunde ati merge si nimeni nu ar banui ca in "plic" aveti o tableta.

Costa aproape 13 lire si poate fi cumparata de AICI
2. Card de memorie in forma de caseta audio
Casetele audio aproape au disparut. Dar inca fascineaza creatorii de gadgeturi si le dau idei. Pentru aproape 15 lire puteti cumpara carduri de memorie in forma de casete audio. Gadgeturile au culori vibrante si ofera un spatiu de stocare de 4 GB.

Gadgetul poate fi cumparat de AICI
3. Obiectiv Fish Eye pentru iPhone
Fanii iPhone-ului Apple au auzit probabil de obiectivele foto care pot fi astasate smartphone-ului. Cu acest obiectiv detasabil se pot face fotografii macro, fisheye si wide.
Gadgetul este compatibil cu iPhone 4 si iPhone 5 si are un unghi de 160 de grade.

Costa 23.95 lire si poate fi cumpararat de AICI
4. Suport in forma de telefon fix pentru iPhone
Daca va este dor de vechile telefoane fixe cu receptoare masive, exista o solutie. Este dedicata tot posesorilor de iPhone si reprezinta un dock station care transforma smartphone-ul Apple intr-un veritabil telefon fix cu...touchscreen.

Costa 16,95 lire si poate fi achizitionat de AICI
5. Caciula iMusic
Caciula cu casti este un gadget util, chiar daca pare mai mult amuzant la prima vedere. Utilitatea este data de doua aspecte: tine de cald si va lasa sa ascultati muzica prin intermediul micilor difuzoare incorporate. Se conecteaza la orice device prin intermediul unei mufe clasice de 3,5 mm.

Costa 16,95 lire si poate fi cumparata de AICI

 

Sondaj

Care e cea mai importanta aparitie hardware de anul acesta?