hit.ro  »  Gadgeturi  »  Dispozitive Smart  »  Gadget-urile lunii Aprilie

Gadget-urile lunii Aprilie

calendar_month 30 Mar 2009, 12:00

Site-ul de licitatii online eBay are la vanzare un gadegt interesant: memorie flash USB sub forma de aparat foto DSLR. Un Canon EOS 5D Mark II in miniatura formeaza aceasta memorie, respectiv body-ul a fost transformat in capac iar obiectivul in memoria usb.
Capacitatea de stocare este de 4Gb iar pretul solicitat de vanzator este de 100$

Saptamana trecuta am auzit la stiri o informatie potrivit careia acciza la tigari a fost iar modificata si prin urmare tigarile urmeaza a se scumpii cu aprox 50 bani. Pentru cei care vor renute la tigari fie ca sunt considerate daunatoare sau pur si simplu ca au devenit prea scumpe, le propunem urmatorul gadget: Thanko USB Cigarette.

Aceste tigari invenate de japonezi nu produc fum daunator celor din jur si nu contin nicotina sau gudron. Practic este o tigare electronica conectata pe USB ce are un “gust” si o perceptie similara cu tigarile obisnuite. Pachetul contine: 11 filtre, corpul de tigara si conectorul USB. Pretul solicitat de producator este de 2980 yeni, respectiv 100 lei.
Compania BrickHouse a lansat pe piata o camera de supraveghere mai speciala. Este vorba despre o cutie de servetele ce ascunde sub carcasa o camera video cu rezolutia de 720x480 pixeli si 30 de cadre/sec.

Inregistrarea se face doar pe memorii SD sau SDHC fie in functie de un program orar prestabilit fie daca detecteaza miscare. Poducatorul a mentionat faptul ca aceasta camera este capabila sa inregistreze video la o calitate foarte buna chiar si in conditii de luminozitate scazuta.

Pretul nu a fost anuntat

 

Sondaj

Folositi internetul pentru: