hit.ro  »  Gadgeturi  »  Dispozitive Smart  »  Gadget-uri de primavara

Gadget-uri de primavara

calendar_month 16 Mar 2009, 00:15

LaCie, producator de memorii flash a anuntat trei noi dispozitivie de tip pendrive sub forma de cheii. Acestea au carcase metalice rezistente, viteza de transfer de pana la 30Mbps si capacitati de 4 sau 8Gb.

Au fost proiectate astfel incat sa reziste la socuri mecanice si la umiditate iar pentru utilizatorii de Windows Vista sa indeplineasca si functia de ReadyBoost (folosirea capacitatii libere de pe pendrive ca memorie virtuala pentru windows).

Preturile in ordinea pozelor sunt:
LaCie iamaKey 4Gb 18$, 8Gb 28$
LaCie itsaKey 4Gb 15$, 8Gb 24$
LaCie PassKey microSD reader 10$

Un alt gadget interesant este emitatorul-receptor realizat de Princeton ce poate fi atasat la copil pentru a-l gasi usor in cazul in care il pierdeti, la catel sau chiar la sotie/iubita atunci cand se rataceste printre rafturile magazinelor din mall. Raza de actiune este de 90m si functioneaza cu 4 baterii AAA.

Cei interesati il pot achizitiona online de la Japan Trend Shop la pretul de 108$
Nu au fost uitate nici persoanele care de voie de nevoie isi petrec mai mult timp la birou fie cu problemele de la munca sau cu cele de la scoala. Pentru acestia a fost creat un suport de creioane ce insereaza o minirama foto digitala.

Dimiensiunea display-ului este d 1.5 inch iar in memoria interna se pot stoca aprox 70 de imagini distincte. Pretul nu este rau, 23$ (aprox 70 ron).
O vorba veche spune ca oul dimineata este medicament – ei bine, daca sunteti prea adormit sa cronometrati fierberea oualelor pentru micul dejun, o companie s-a gandit sa produca acest gadget care anunta sonor momentul in care aragazul poate fi oprit. Are mai multe melodii in functie de stadiul fierbere ; de exemplu daca ouale sunt moi, va canta melodia “Killing me softly”

BeepEgg poate fi cumparat online de la Firebox pentru aprox 21$.
Si daca tot a venit primavara, elegant este sa incheiem lista de gadgeturi intr-o nota pozitiva. Hab USB in forma de glastra cu lalele format din 4 porturi USB2.0. Acesta poate fi cumparat online de la Fred Flare pentru numai 22 de USD.

 

Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?