De la Sci-Fi la realitate, inovatiile ASUS la CES 2024
3/36017
calendar_month 29 Ian 2024, 15:45


Ca in fiecare an, pasionatii tehnologiei ajung in ianuarie la Las Vegas pentru CES (Consumer Electronics Show).

De la aparate electrocasnice inovatoare la experiente de realitate augmentata uluitoare, CES este locul in care sunt semanate semintele zilei de maine in materie de tehnologie.

In acest an ASUS a prezentat mai multe creatii, iar pe unele din ele le vom prezenta mai jos avand ca sursa chiar site-ul oficial

ASUS Zenbook Duo 

Revolutionarul Zenbook Duo este primul laptop cu ecran dublu de 14 inchi, alimentat de AI, care ofera o capacitate exceptionala de multitasking si versatilitate in miscare.

Acest dispozitiv transcende limitarile unui singur ecran si creeaza o experienta de calcul captivanta ce aduce cu o configuratie de doua monitoare. Duo se poate schimba fara efort in diferite moduri, in functie de preferintele utilizatorilor si le permite sa profite de cele mai recente aplicatii AI pentru o creativitate si productivitate sporita. Cu noul factor de forma de la ASUS Zenbook Duo, acum aveti un laptop, un monitor extins si o configuratie pentru desktop all-in-one!

ASUS AirVision M1

Doresti mai mult spatiu pe ecran decat ofera chiar si o configurare cu doua monitoare? ASUS AirVision M1 are un afisaj portabil care ofera o experienta cu mai multe monitoare intr-o pereche de ochelari eleganta.

Dispunand de tehnologie Micro OLED cu o luminozitate maxima uimitoare de 1.100 de niti si stabilizare incorporata, AirVision M1 ofera imagini vibrante si poate fixa ecranele virtuale intr-o anumita locatie, astfel incat acestea sa ramana ferm ancorate, chiar si atunci cand utilizatorii isi rotesc capul. In plus, interfata cu utilizatorul ramane invizibila pentru cei din afara, oferind control si confort sporit, precum si o experienta de vizionare sigura oriunde te duci.

Produsul este programat sa fie lansat in cursul acestui an. 

ROG NUC 

Marcand un nou capitol in eforturile sale NUC, ASUS ROG a lansat primul sau mini-PC, ROG NUC.

Reimaginand peisajul jocurilor, ROG NUC ofera utilizatorilor libertate de neegalat de a juca in conditiile lor, in orice cadru.

Gazduind procesoare Intel Core Ultra 9/7 intr-un sasiu compact de 2,5 litri, ROG NUC ofera performante de neinduplecat pentru toti jucatorii de acolo. Indiferent daca preferati sa va jucati din camera de zi sau din birou, aceasta solutie mica, dar puternica, raspunde nevoilor jucatorilor ocazionali, pasionatilor de sporturi, creatorilor de continut si multe altele. 
 
ZenScreen Fold OLED

ASUS a dezvaluit, de asemenea, cel mai mare si cel mai premium monitor portabil de pana acum, ASUS ZenScreen Fold OLED.

Acesta este primul monitor OLED pliabil din lume, care are un ecran uimitor de 17,3 inchi si o balama in stil picatura de apa, asigurand pliuri perfecte si tranzitii fara probleme.

Cu designul versatil al lui ZenScreen Fold OLED, utilizatorii isi pot tripla spatiul pe ecran, avand la dispozitie afisaje compacte, vibrante si durabile. 

 ROG Phone 8 

Din 2018, telefoanele ASUS ROG au depasit limitele jocurilor mobile, fiecare generatie urcand noi culmi.

Cel mai nou ROG Phone 8 rafineaza aceasta mostenire, devenind mai subtire, mai usor si mai compact decat oricand. Merge dincolo de normalitate, impletind tehnologii de ultima ora intr-un design inovator care acorda prioritate unei experiente de utilizator exceptionale.ROG Phone 8 este primul telefon de gaming din lume care are un rating IP68, ratingul maxim pe care il poate obtine un dispozitiv care indica capacitatea sa de a supravietui impotriva prafului si pana la 1,5 metri de apa timp de 30 de minute.

Telefonul ofera, de asemenea, eficienta termica imbunatatita si performanta mai rapida a CPU si GPU. Si pentru prima data este prezentat si ecranul AniMe Vision pe mobil, cu peste 300 de optiuni de afisare mini-LED din care sa alegeti. De la jucatori dedicati la pasionati de tehnologie, ROG Phone 8 invita utilizatorii sa-si imbunatateasca experienta mobila. 

Urmareste si ce pregateste ASUS in anul 2024 intr-un video marca Dan Cadar.sursa foto: press.asus.comSondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?