hit.ro  »  Gadgeturi  »  Audio  »  Xiaomi prezinta noua gama Redmi Buds 5 Pro si Redmi Buds 5

Xiaomi prezinta noua gama Redmi Buds 5 Pro si Redmi Buds 5

calendar_month 15 Ian 2024, 18:10


Xiaomi a prezentat astazi Redmi Buds 5 Pro si Redmi Buds 5 la un eveniment de lansare din Thailanda, Bangkok.

ANC avansat si sunet real cu Redmi Buds 5 Pro 

Redmi Buds 5 Pro ofera o experienta de ascultare mai captivanta, cu sunet captivant incorporat si moduri noi pentru un sunet real. Castile accepta, de asemenea, LDAC ¹¹ , codecul Bluetooth® de top pentru conectivitate wireless pentru casti.

Cu pana la 52 dB de anulare activa a zgomotului (ANC) ¹² , Redmi Buds 5 Pro ofera o gama de trei moduri ANC, un mod adaptiv AI si trei moduri suplimentare de transparenta ajuta utilizatorii sa comute inteligent intre moduri pentru experiente de ascultare mai confortabile intr-o varietate mai larga de scenarii. ¹³  

Utilizatorii isi pot personaliza, de asemenea, experientele audio cu cinci profiluri EQ diferite.

Redmi Buds 5 Pro accepta pana la 10 ore de ascultare continua si pana la 38 de ore de utilizare constanta atunci cand este asociat cu carcasa sa ergonomica. ¹⁴  Redmi Buds 5 Pro este disponibil in culorile Midnight Black, Moonlight White si Aurora Purple.

Experiente audio imbunatatite cu Redmi Buds 5

Conceput pentru a oferi o experienta audio imbunatatita, Redmi Buds 5 ofera pana la 46 dB ANC cu trei moduri care acopera o gama larga de zgomot de fundal. In plus, trei moduri de transparenta ¹⁵ permit utilizatorilor sa auda mai mult despre ceea ce doresc si mai putin despre ceea ce nu.

Redmi Buds 5 accepta pana la 10 ore de ascultare continua si pana la 40 de ore de utilizare atunci cand este asociat cu carcasa de incarcare. ¹⁴  

Aceste casti sunt disponibile in trei culori: negru, alb sau albastru. Carcasa vine cu un exterior mat si un interior lucios, cu un design atractiv cu banda luminoasa.

Seria Redmi Buds 5 accepta utilizarea aplicatiei Xiaomi Earbuds, care este compatibila cu o varietate de marci de smartphone-uri. Cu aceasta aplicatie, puteti experimenta functionalitati extinse, cum ar fi anularea personalizata a zgomotului, anularea inteligenta a zgomotului adaptiv la mediu, reglarea EQ personalizata si sunetul captivant incorporat etc. ¹⁶

Pret si disponibilitate ¹⁷

Redmi Buds 5 Pro vine in culorile Midnight Black, Moonlight White si Aurora Purple. Pretul de vanzare cu amanuntul sugerat incepe de la 78 USD.

Redmi Buds 5 vine in negru, alb si albastru. Pretul de vanzare cu amanuntul sugerat incepe de la 46 USD.

Declinari de raspundere


¹¹ Asigurați-vă că LDAC a fost activat pe smartphone-uri compatibile cu sistemul de operare Android ™  , cu selectarea corectă a ratei de biți și sunetul captivant dezactivat. Utilizarea codecului audio LDAC și a sunetului imersiv se exclud reciproc.

¹² Datele testului de anulare activă a zgomotului furnizate de Institutul Național de Metrologie, China. Produsul atinge o adâncime ANC de 52 dB într-un anumit interval de frecvență și 4 kHz la un anumit interval de adâncime, dar nu simultan. Testele sunt efectuate separat. Rezultatele reale pot varia în funcție de utilizare.

¹³ Setările modului ANC și transparență sunt disponibile numai în aplicația Xiaomi Earbuds.¹⁴ Nivelul bateriei este de 100%, volumul căștilor este ajustat la 50%, modul de codare Bluetooth este AAC, iar caracteristica ANC, modul de transparență și sunetul captivant sunt dezactivate. Test de viață a bateriei efectuat de producător; date de testare bazate pe simularea unor scenarii din viața reală. Rezultatele reale pot varia în funcție de actualizările firmware-ului, condițiile de utilizare, nivelul de încărcare și factorii de mediu.

¹⁵ Date de testare a adâncimii de anulare a zgomotului furnizate de Institutul Național de Metrologie, China. Produsul atinge o adâncime ANC de 46 dB doar la un anumit interval de frecvență. Rezultatele reale pot varia în funcție de condițiile de utilizare.

¹⁶  Funcțiile pot varia pentru diferite modele de Redmi Buds 5 Series. Vă rugăm să consultați modelul specific de căști pentru funcțiile acceptate. Utilizatorii Android 6.0 și versiuni ulterioare pot accesa aplicația în Google Play. Utilizatorii iOS 14.0 și versiuni ulterioare pot accesa aplicația în iOS App Store. Pentru dispozitivele Android și iOS, actualizați aplicația la 1.16.0i și, respectiv, 1.6.0. Modelele de smartphone/tablete Xiaomi/Redmi/POCO pot accepta unele dintre funcțiile de mai sus în cadrul setărilor Bluetooth®. Vă rugăm să consultați produsul real pentru detalii.

¹⁷ Prețurile pentru diferite piețe pot varia din cauza TVA-ului, taxelor și a altor factori. Prețul USD este calculat pe baza următoarelor cursuri de schimb: 1 Baht thailandez este egal cu 0,029 USD; 1 peso filipinez este egal cu 0,018 USD.

 

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?