Samsung Soundbar, pe locul 1 in vanzarile globale pentru al 9-lea an consecutiv
8/8562
calendar_month 21 Apr 2023, 13:10

Samsung Electronics a fost recunoscut ca lider pe piata globala de soundbar-uri, conform firmei de cercetare de piata FutureSource Consulting. Un raport nou lansat si publicat pe 28 februarie afirma ca Samsung ocupa locul intai pe piata soundbar-urilor pentru al noualea an consecutiv, avand o cota de piata de 20.2% si contabilizand 18.4% din volumul vanzarilor din industrie in 2022.
Soundbar-urile Samsung, inclusiv gama premium Q-series, sunt realizate cu deosebita atentie si ajustate intocmai pentru a oferi o calitate puternica si captivanta a sunetului, compatibilitate imbunatatita cu televizoarele si un design modern si elegant. Functii precum SpaceFit Sound au fost laudate de clienti si recenzori pentru modul in care reusesc sa calibreze sunetul astfel incat sa se potriveasca proprietatilor acustice ale fiecarui spatiu, pentru experiente de sunet personalizate.
Mai mult decat atat, soundbar-urile Samsung au impresionat inclusiv expertii din industrie si recenzorii, cu publicatii precum AVForums selectand modelul HW-Q990B ca fiind castigatorul premiului „Cel mai bun din clasa sa" pentru 2022, iar Newsweek comentand ca modelul HW-S800B, desi intr-o forma atat de compacta „ofera un sunet impresionant, care umple camera".
Anul acesta, Samsung va duce gama de soundbar-uri la nivelul urmator, cu sunete captivante ca de cinema si caracteristici audio premium, demne de a cuceri inimile consumatorilor si pasionatilor de home theater.
Modelul HW-Q990C de la Samsung este un soundbar de top din seria Q, cu un impresionant sistem de 11.1.4 canale si sunet Dolby Atmos. Este dotat cu cea mai recenta caracteristica Q-Symphony 3.0, care analizeaza si proceseaza canalele vocale si elementele audio pentru a oferi un sunet perfect sincronizat folosind fiecare difuzor din televizor si din soundbar. De asemenea, vine cu SpaceFit Sound Pro, care calibreaza sunetele pentru a se potrivi proprietatilor acustice ale fiecarui spatiu.
„Samsung este dedicat sa ofere clientilor sai o experienta de divertisment de top in propriile lor locuinte, care sa le satisfaca nevoile in continua evolutie", a declarat Cheolgi Kim, vicepresedinte executiv al Visual Display Business la Samsung Electronics. „Soundbar-urile Samsung sunt partenerul perfect pentru televizoarele Samsung, cu capabilitati de redare a sunetelor la cel mai inalt nivel si care aduc cu sine caracteristici audio inteligente si o conectivitate imbunatatita."
Potrivit Futuresource, piata globala de soundbar-uri a inregistrat o crestere constanta de aproximativ 5,7% in ultimii trei ani. Aceasta a inregistrat 23,16 milioane de unitati vandute in 2022 si se asteapta sa ajunga la 26 de milioane de unitati vandute pana in 2025.Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?