Samsung sarbatoreste un deceniu de leadership pe piata globala a soundbar-urilor
3/36626
calendar_month 08 Mai 2024, 16:30


Samsung Electronics si-a mentinut pozitia de lider in piata globala a soundbar-urilor timp de zece ani consecutivi, din 2014 pana in 2023, conform raportului anual al FutureSource Consulting. Acest lucru este confirmat de cele mai recente date ale companiei, publicate pe 28 februarie, precum si de cota de piata de 20,3% si contributia de 18,8% pe care o au soundbar-urile Samsung la volumul total de vanzari din industrie in 2023. 
 
Samsung a stabilit noi standarde in domeniul sistemelor de divertisment pentru acasa de-a lungul anilor, consolidand reputatia soundbar-urilor sale in ceea ce inseamna calitatea superioara a sunetului si inovatia revolutionara. Cu functii distinctive precum Q-Symphony si SpaceFit Sound, a transformat experienta auditiva a utilizatorilor, oferindu-le un peisaj sonor profund imersiv, perfect adaptat mediului lor auditiv.

Acest standard de excelenta a fost recunoscut de experti si de analisti din industrie. T3 a acordat modelului HW-Q990C titlul de "Cel mai bun soundbar" pentru sunetul sau imersiv si pentru „sonoritatea exceptionala bazata pe obiecte”. In plus, HomeTheaterReview a acordat soundbar-ului distinctia „Alegerea editorului”, afirmand ca „suna excelent, indiferent de tipul de continut pe care il redati”.

In acest an, Samsung continua sa isi depaseasca limitele cu gama sa de soundbar-uri, introducand caracteristici audio AI imbunatatite si optiuni de conectivitate care vor impresiona atat consumatorii, cat si pasionatii de home theater.
 
Soundbarul de varf din seria Q, modelul HW-Q990D, ofera un impresionant sunet surround cu 11.1.4 canale si o functionalitate Q-Symphony imbunatatita. Cu ajutorul tehnologiei AI, dispozitivul analizeaza si sincronizeaza canalele vocale pentru dialoguri clare si un peisaj sonor captivant, redat prin toate boxele.

Impreuna cu functia SpaceFit Sound Pro pentru calibrarea audio personalizata, soundbarul garanteaza o experienta imersiva in orice spatiu, in timp ce conectivitatea HDMI 2.1 si trecerea 4K/120Hz asigura optiuni de conectare care raspund cerintelor sistemelor moderne de divertisment la domiciliu.

„Suntem incantati sa fim din nou recunoscuti ca lideri pe piata soundbar-urilor, un moment de referinta care reflecta feedback-ul pozitiv al clientilor nostri de-a lungul anilor. Continuand pe aceasta traiectorie de succes, ne propunem sa ne consolidam pozitia in domeniul divertismentului la domiciliu, oferind o calitate superioara a sunetului si caracteristici avansate de conectivitate. Vom folosi tehnologia de sunet bazata pe inteligenta artificiala pentru a imbunatati experienta consumatorilor si pentru a consolida pozitia Samsung pe piata globala”, declara Cheolgi Kim, Vicepresedinte Executiv al Visual Display Business din cadrul Samsung Electronics.