Razer anunta un nou parteneriat cu Xbox si Ninja Theory pentru Senua's Saga: Hellblade II
3/36709
calendar_month 17 Mai 2024, 18:30


Razer™ anunta un nou parteneriat cu Xbox si Ninja Theory pentru Senua's Saga: Hellblade II, continuarea foarte asteptata a jocului Hellblade: Senua's Sacrifice. 

In aceasta colaborare incitanta, Razer va fi desemnat partenerul exclusiv de marketing audio pentru experienta condusa de naratiuni, consolidandu-si si mai mult angajamentul de a oferi experiente audio superioare pentru jucatori. 

„Parteneriatul nostru cu Ninja Theory pentru Senua's Saga: Hellblade II reprezinta o evidenta a devotamentului lui Razer de a imbunatati sunetul pentru jocuri. Precizia si inovatia produselor noastre precum Leviathan V2 Pro si BlackShark V2 Pro asigura fiecarui jucator sa experimenteze sunetul bogat si captivant pe care Senua's Saga: Hellblade II il merita. ”a declarat Barrie Ooi, seful diviziei de jocuri pe PC Razer. 

Cufundati-va complet in peisajul sonor al lui Hellblade II cu Razer Audio 

Prin acest parteneriat, Ninja Theory si Microsoft recunosc rolul crucial pe care audio il joaca in povestirea captivanta. Produsele audio Razer lider in industrie, in special bara de sunet Leviathan V2 Pro, BlackShark V2 Pro pentru PC si Kaira Pro pentru Xbox, vor fi prezentate ca instrumentele ideale pentru a experimenta pe deplin peisajele sonore obsedante si secventele intense de actiune din Senua's Saga: Hellblade II. 

 „In Senua's Saga: Hellblade II am creat o experienta audio captivanta pentru a-i introduce pe jucatori adanc in povestea lui Senua, asa ca suntem incantati sa colaboram cu Razer, un nume de top in domeniul audio pentru jocuri la nivel mondial, in calitate de partener exclusiv de marketing audio”,a spus Dom Matthews, Sef de studio la Ninja Theory.   

Razer Leviathan V2 Pro: sunet 3D captivant cu AIPentru cei care cauta o experienta audio cinematografica, bara de sunet Razer Leviathan V2 Pro ridica sunetul de pe desktop la noi culmi. Oferind: 

Prima bara de sunet Beamforming din lume cu Head-Tracking AI: Aceasta tehnologie inovatoare ajusteaza fasciculele audio la pozitia capului dvs. pentru un punct dulce personalizat, asigurand o imersiune audio optima. Experimenteaza calatoria lui Senua cu un sunet ultra-personalizat, care este directionat catre urechile tale.   

THX® Spatial Audio: Experimentati un sunet 3D real cu doua moduri distincte – Casca virtuala pentru sunet pozitional precis si Difuzoare virtuale pentru o scena sonora plina de incapere. Transportati-va in Viking Iceland cu modul Virtual Headset — ideal pentru sunetul binaural unic al jocului.   

Sistem multi-driver puternic cu subwoofer: Bucurati-va de inalte clare, bas profund si un peisaj sonor bogat care da viata jocurilor si divertismentului. O experienta unica de imersiune cinematografica, pierdeti-va in sunet bogat, texturat, care se simte puternic, visceral si nuantat.   Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?