Philips Sound lanseaza noi casti pentru orice ocazie
8/8424
calendar_month 09 Feb 2023, 14:10

Doua noi modele premium Fidelio, doua casti Go Sports si primele casti pentru somn Philips, realizate impreuna cu Kokoon
TP Vision introduce noi versiuni ale castilor over-ear Philips Fidelio ANC si ale castilor TWS ANC premium, odata cu lansarea modelelor L4 si T2. De asemenea, extinde seria Go Series cu modelele A5508 si A5608. O noutate in acest an este introducerea primelor casti Philips N7808 pentru somn, dezvoltate in parteneriat cu Kokoon, cercetatori in domeniul somnului.
Fidelio L4 devine si mai bun
Castile L4 continua filozofia Fidelio de a oferi o combinatie convingatoare de performanta audio inalta, durata lunga de viata a bateriei, anulare activa a zgomotului, si un confort excelent, toate acestea fiind prezentate in cea mai buna constructie si finisaj premium.
Modelul L4 foloseste un driver de 40 mm dezvoltat in regim propriu care are acum un strat de grafen pentru a adauga rigiditate suplimentara, fara a afecta greutatea si pentru a oferi o distorsiune mai mica a sunetului in zona de frecvente medii si inalte.
Cea mai noua versiune de Bluetooth 5.3 garanteaza o conexiune ultra fiabila si eficienta din punct de vedere energetic intre dispozitive cu difuzare Auracast si audio LE (Low Energy). Includerea codecurilor LC3 si LDAC asigura faptul ca L4 poate oferi un sunet wireless de cea mai inalta calitate, functia Hi-Res Audio este disponibila si prin intermediul cablului mini-jack de 3,5 mm furnizat sau prin USB-C.
Sistemul adaptiv hibrid de anulare a zgomotului a fost si el actualizat. Grila mocrofonului care masoara nivelul de zgomot a fost pozitionata in spatele cupei unde sensibilitatea la vant este mai mica. Acuitatea microfonului orientat frontal poate fi automat redusa in functie de nivelul de zgomot cauzat de vant.
Pentru a avea un sunet cat mai clar in apel, un extra microfon pentru recunoasterea vocii este prezent cu scopul de a inlatura zgomotul de fundal.
Durata de viata a bateriei a fost, de asemenea, imbunatatita, modelul L4 oferind acum 50 de ore de redare. (40 de ore cu ANC activat iar o incarcare rapida de 15 minute ofera cinci ore de redare).
Usurinta de utilizare este garantata datorita comenzilor tactile. Zona activa este acum acoperita cu piele si raspunde gesturilor de glisare, atingere si apasare. Castile sunt compatibile cu asistentul vocal Google Assistant.
T2 redefineste experienta TWS ANC
Castile Philips Fidelio T2 au dimensiuni reduse cu 20%, iar carcasa de incarcare este cu 40% mai mica decat cea a modelului original T1.
Performanta audio este imbunatatita datorita design-ului avansat cu doua cai al noului driver dinamic de 9,2 mm, acoperit cu grafen si a unui driver eficient cu armatura balansata si de dimensiuni mici.
Sunetul Hi-Res si o conexiune ultra fiabila sunt garantate de adoptarea celei mai recente versiuni de Bluetooth 5.3 si de suportul pentru Google Fast Pair, LE audio si a codecului LC3. De asemenea, modelul T2 dispune de codecul LDAC pentru a asigura redarea muzicii la cea mai inalta calitate.
In total, Philips Fidelio T2 dispune de sase microfoane, trei in fiecare casca. Doua microfoane per casca ofera nivelul maxim de anulare adaptiva a zgomotului, in timp ce al treilea este dedicat captarii vocii. Tehnologia conductiei osoase incorporata in casti reduce impactul cauzat de zgomotul vantului.
Chiar daca dimensiunile castilor si a carcasei au fost reduse, durata de viata a bateriei este in continuare foarte buna: 9 ore de redare continua si 27 de ore in total cu ajutorul carcasei de incarcare. Autonomia cu ANC dezactivat este extinsa la 10 ore pentru casti si 30 de ore impreuna cu carcasa.
O incarcare completa dureaza doua ore, iar 5 minute de incarcare ofera 60 de minute de incarcare.
Cele doua casti au rezistenta la apa IPX4, fiind perfect pentru utilizarea outdoor.
Gama sport GO
TP Vision extinde gama de casti GO Sports cu doua noi modele care aduc un plus de placere stilului de viata activ sau antrenamentelor sportivilor, datorita combinatiei de confort, robustete, rezistenta la apa si sunet excelent in miscare.
Perechea A5508 TWS dispune de un driver de 8 mm acoperit cu grafen care asigura o calitate excelenta a sunetului si distorsiune redusa a acestuia.
Modelul A5608 adopta cea mai recenta tehnologie open ear, cu conductivitate osoasa, ce ofera utilizatorilor un sunet excelent si siguranta suplimentara de a putea auzi imediat sunetul ambiental. Pentru extra siguranta, A5608 are incorporata o lumina LED in banda pentru gat.
Cele doua modele utilizeaza Bluetooth 5.3 alaturi de codecul LC3 ce asigura o calitate audio superioara si eficienta energetica. Conectarea la mai multe dispozitive este de asemenea posibila.
Modelul A5508 ofera o autonomie de 7 ore (cu ANC activat) si un total de 21 de ore de utilizare cu ajutorul carcasei de incarcare, iar 5 minute de incarcare ofera o ora de ascultare. Modelul A5608 ofera 6 ore de utilizare iar 15 minute de incarcare ofera o ora extra de ascultare.
Modelul A5508 dispune de ANC hibrid cu sistem incorporat de anulare a zgomotului cauzat de vant si de doua microfoane pentru apeluri clare ce se regleaza automat prin intermediul AI.
Perfecte pentru activitati in aer liber, A5508 si A5608 sunt rezistente la apa datorita certificarii IPX5.
Casti pentru dormit
N7808 este prima pereche de casti Philips pentru dormit dezvoltata impreuna cu Kokoon. Aceasta pereche este solutia ideala pentru a-i ajuta pe cei cu un somn agitat sa adoarma mai usor si pentru a-i proteja de zgomotele din exterior.
Componentele electronice principale nu mai sunt incorporate in casca si au fost incapsulate intr-o incinta care se afla pozitionata in zona din spatele a capului in asa fel incat sa nu fie simtita atunci cand utilizatorul sta intins. Driverele cu armatura dubla permit castilor sa aiba un profil de doar 6 mm spre deosebire de corpul obisnuit de peste 20 mm al majoritatii castilor, fiind in acest fel mai usor de tinut noaptea in ureche. Senzorii din interiorul castilor monitorizeaza tipul de somn si adapteaza volumul sunetului in asa fel incat acesta se diminueaza treptat in timp ce utilizatorul adoarme.
N7808 functioneaza impreuna cu aplicatia Kokoon pentru a imbunatati intelegerea si gestionarea somnului, care este monitorizat in permanenta prin intermediul accelerometrelor si al unui mic monitor optic al ritmului cardiac aflat in interiorul castii. Senzorul functioneaza prin stralucirea luminii in piele si prin masurarea modului in care lumina este imprastiata de fluxul sanguin al corpului. Informatiile adunate pot ajuta utilizatorii sa inteleaga mai bine ce se intampla in decursul noptii pentru a putea imbunatati calitatea somnului.
Zgomotele exterioare sunt de obicei principalul motiv al tulburarilor de somn. N7808 au o izolare excelenta a zgomotului, care functioneaza in combinatie cu o functie inteligenta de mascare a zgomotului care utilizeaza zgomot alb special reglat, introdus lent, pentru a atenua varfurile de sunet extern care pot perturba somnul.
N7808 au o autonomie de 10 ore si pot fi utilizate impreuna cu serviciile populare de streaming precum Apple Music, Audible, Spotify, YouTube, Calm sau Headspace.