Noile casti revolutioanre FreeClip de la HUAWEI sunt disponibile si in Romania (video)
3/35899
calendar_month 12 Ian 2024, 17:55

HUAWEI revolutioneaza tehnologia audio open-ear TWS prin lansarea HUAWEI FreeClip, casti avansate cu design stilat

A venit momentul pentru noi experiente de ascultare. HUAWEI a anuntat o noua gama de casti TWS, disponibila si in Romania. HUAWEI FreeClip combina C-bridge Design, prima tehnologie open-ear audio din industrie cu Smart Wear Detection, si o durata lunga de viata a bateriei. 

Lansate ca parte a statement-ului Fashion Forward asumat de HUAWEI pe segmentul wearable, noile HUAWEI FreeClip aduc in prim-plan atat un design la moda, cat si tehnologia Open-ear Listening. Cu astfel de caracteristici, HUAWEI FreeClip reprezinta o varianta ideala de casti wireless pentru utilizatorii aflati in cautarea unei alternative pentru castile in-ear. Acestia vor putea sa se bucure de cele mai bune experiente audio wireless in diferite scenarii, fie ca sunt preocupati de sport sau moda, le folosesc in timpul liber sau la birou.  


 Realizate pentru noile generatii 

HUAWEI a observat o crestere demografica a utilizatorilor de casti care isi doreau ca experientele de ascultare sa fie la cel mai inalt nivel permis de tehnolgia wireless in-ear, dar in acelasi timp sa ramana conectati la ce se intampla in jurul lor. Acesti utilizatori cautau o alternativa pentru castile in-ear, dar si ceva mai practic in timpul activitatilor sportive sau de la birou. 

In consecinta, HUAWEI a dezvoltat HUAWEI FreeClip ca raspuns pentru aceste cerinte in continua evolutie. Aceste casti open-ear TWS rezolva multe dintre provocarile exprimate de acesti utilizatori. Sunt un boost de tehnologie pentru cei care practica sportul in aer liber in mod frecvent sau care au nevoie sa le foloseasca pentru multitasking la birou. 
 
C-bridge Design pentru un plus de confort

Pentru a crea niste casti open-ear TWS care ofera un plus de confort si stil, HUAWEI a desfasurat mai multe testari si cercetari pentru a obtine echilibrul perfect intre ergonomia optima si design. 

 S-a tinut cont de trei aspecte, astfel incat castile sa nu blocheze canalul auditiv: Comfort Bean, Acoustic Ball si C-bridge Design. Comfort Bean foloseste un design ergonomic in forma de bob care se muleaza cu precizie pe curburile complexe si formele diverse ale urechii. Acoustic Ball este bila proiectata pe baza formelor cavitatii exterioare pentru introducerea fara discomfort in ureche. Conexiunea dintre „bob si bila” este realizata cu ajutorul C-bridge Design, format dintr-un un senzor adaptiv care invata si ajusteaza forta de strangere a mecanismului de prindere, reducand astfel tensiunea asupra cartilajului urechii. C-bridge Design a fost dezvoltat pe baza celor mai complexe cercetari ingineresti de precizie din intreaga industrie si a reusit sa incorporeze nu mai putin de 9 fire centrale in bratul-consola. 

Fiecare specificatie care tine de design are scopul de a oferi siguranta si confort in timpul utilizarii, chiar si pentru cei care folosesc castile pe parcursul intregii zile. In plus, HUAWEI FreeClip au si o durata generoasa de viata a bateriei. La o singura incarcare pot fi folosite opt ore pentru a asculta muzica sau pana la 36 de ore cu ajutorul carcasei de incarcare. Acest aspect este important pentru cei care folosesc castile pentru perioade lungi, la munca sau in timpul pregatirilor pentru un maraton. Design-ul inovator de prindere al HUAWEI FreeClip nu blocheaza canalul auditiv si, pe langa confort, le permite utilizatorilor sa ramana in contact cu zgomotele ambientale, precum cele din trafic. Astfel, castile pot fi utilizate fara griji in timpul activitatilor sportive in aer liber. HUAWEI FreeClip au certificare IP54 de rezistenta la apa, praf si transpiratie. Sunt o varianta ideala pentru cei care au nevoie sa ramana conectati la muzica preferata sau la apelurile Bluetooth, in timpul activitatilor fizice. Zgomotul vantului este anulat cu ajutorul unei tehnolgii care ii va ajuta pe utilizatori sa poata vorbi la telefon fara interferente, chiar si in timp ce merg pe bicicleta sau conduc cu geamurile deschise. 

Smart Wear Detection – o alta premiera in intreaga industrie

Un inconvenient al castilor TWS de pana acum era acela ca produceau adesea confuzii de tipul „care este casca stanga si care este cea dreapta?”, iar experienta de ascultare devenea incosistenta sau o astfel de incurcatura ducea la discomfort. 

Pentru a rezolva acest tip de problema, HUAWEI FreeClip introduce o nou premiera in design-ul castilor open-ear, prin care nu se mai fac diferente intre casca dreapta si stanga. Tehnologia Smart Wear Detection asigura adaptarea castilor la confortul si convenienta utilizatorilor. Experienta de folosire devine astfel mai intuitiva si lipsita de probleme. 

In plus, deoarece castile pot fi utilizate interschimbabil, durata de viata a bateriei va fi optimizata si mai indelungata1, in special in situatiile in care cei care le folosesc au nevoie de o singura casca pentru a prelua un apel.

Tehnologia Open-ear Listening si sistemul Reverse Sound Waves, implementate pentru o calitate superioara a sunetului

Multi dintre utilizatorii de casti se tem ca modelele open-ear ar putea afecta claritatea sunetului. In cazul HUAWEI FreeClip acest lucru nu se intampla, datorita tehnologiei Open-ear Listening. Aceasta se bazeaza pe doua componente – Dual Magnetic Circuit Moving Coil Unit si sistemul Reverse Sound Waves – care lucreaza in tandem pentru a imbunatati claritatea audio. 

Unitatea de inalta precizie cu magnet dual asigura capabilitati imbunatatite ale difuzoarelor, sunetul fiind unul puternic si cu tonuri nuantate in functie de muzica redata. 

Sistemul Reverse Sound Waves le permite utilizatorilor sa se bucure de ajustarea inteligenta a volumului si anuleaza, in acelasi timp, in mod subtil fluctuatiile de sunet. Astfel, cele doua componente imbunatatesc per total experientele de ascultare la toate capitolele. Suplimentar, HUAWEI FreeClip au proiectate si doua orificii acustice care compenseaza si reduc pierderea de sunete.  

Preturi si disponibilitate

Castile HUAWEI FreeClip sunt disponibile in Romania la pretul de 999 lei, in variantele de culoare Black si Purple, iar cei care le vor achizitiona pana pe 29 ianuarie 2024 vor primi cadou o bratara de fitness HUAWEI Band 8, in limita stocului disponibil. 

sursa foto: consumer.huawei.com/ro/