Logitech G lanseaza primele casti de tip earbud pentru jocuri: Logitech G FITS
8/8408
calendar_month 01 Feb 2023, 12:40

Logitech G Fits imbina tehnologia Lightform ce permite modelarea castilor dupa forma urechii si conectivitatea profesionala wireless Lightspeed pentru a crea primele casti tip earbud pentru jucatori.
Logitech G, marca a Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) si lider inovator in tehnologii si echipamente pentru gaming, a anuntat astazi disponibilitatea locala a castilor Logitech G FITS True Wireless Gaming, care se potrivesc oricarei urechi folosind tehnologia patentata Lightform de la Logitech. Alimentat de Lightspeed si Bluetooth wireless, Logitech G FITS ofera performante audio de calitate inalta pentru jocurile pe PC, Mac, Playstation, Nintendo Switch si dispozitive mobile.
„Acestea sunt primele earbuds personalizate pentru gaming”, a declarat Ujesh Desai, vice-presedinte si manager general Logitech Gaming. „Trebuie doar sa apesi un buton, iar tehnologia noastra Lightform iti va oferi o casca care se potriveste perfect cu urechea ta. Am combinat aceasta caracteristica cu adaptorul wireless Lightspeed pentru a oferi casti wireless cu performanta adevarata pentru gaming.’’
Logitech G FITS sunt primele casti earbuds care folosesc tehnologia LIGHTSPEED wireless, oferind utilizatorilor conexiune profesionista, raspuns audio de performanta inalta, conectivitate puternica si o durata lunga de viata a bateriei. Jucatorii se pot conecta via LIGHTSPEED cu dispozitive de tip PC, MAC, PlayStation®5, PlayStation®4, Ninentdo Switch conectat la TV si Android prin UBS-A sau USB-C. Cu pana la 7 ore de timp de ascultare si 8 ore aditionale cand carcasa este pe modul LIGHTSPEED, utilizatorii se pot juca, asculta muzica sau sa se uite la filme toata ziua. Cand sunt conectate prin Bluetooth, utilizatorii pot asculta timp de 10 ore si cu inca 12 ore in plus cu ajutorul carcasei.
Ca si amprentele degetelor, urechile fiecarei persoane sunt unice. Deoarece majoritatea castilor in-ear vin in doar cateva dimensiuni generice, este aproape imposibil sa gasesti o pereche care sa se potriveasca perfect. Cu Logitech G FITS si tehnologia patentata Lightform, gamerii pot obtine o potrivire personalizata a castilor in 60 de secunde. Prin folosirea tehnologiei Lightform si a aplicatiei de telefon FITS se declaseaza multiple LED-uri incorporate care vor intari capetele umplute cu gel puse pe marginea castilor, in zona de contur a fiecarei urechi. Acest lucru ofera un plus de confort deoarece castile nu cad din ureche si blocheaza zgomotele exterioare pentru ca utilizatorii sa se bucure de o experienta audio de inalta calitate.
Design-ul elegant este disponibil in doua culori: alb sau negru pentru a se potrivi cu orice stil. G FITS sunt o optiune wireless in-ear performanta si inovativa pentru gamerii care pun accent si pe confort atunci cand vine vorba de casti.
Logitech G FITS ofera un sunet complet, cald, in care se simte puternic si bass-ul. Cu castile Logitech G Fits app, gamerii pot accesa EQ-uri care sunt optimizate pentru jocuri FPS sau RPG, muzica, podcasturi, Bass Boosts si multe altele sau au optiunea de a-si ajusta propriile setari EQ.
Pentru o comunicare clara in timpul jocului, fiecare casca contine doua microfoane built-in de tip beamforming. In timpul jocului cu prietenii sau pe parcursul streamingului, tot ce spun jucatorii se va auzi clar.
Preturi si disponibilitate.
Castile G FITS True Wireless Gaming Earbuds vor fi disponibile pe LogitechG.com si la retailerii parteneri. Pretul de vanzare recomandat pentru casti este de 1249 RON. Mai multe informatii gasiti pe site, blog sau pe conturile oficiale @LogitechG.