hit.ro  »  Gadgeturi  »  Audio  »  HUAWEI lanseaza oficial FreeBuds Pro 3, castile TWS cu Hi-Res Dual Driver Sound System si ANC 3.0 inteligent

HUAWEI lanseaza oficial FreeBuds Pro 3, castile TWS cu Hi-Res Dual Driver Sound System si ANC 3.0 inteligent

calendar_month 18 Oct 2023, 12:40


HUAWEI impresioneaza cu o calitate superioara a sunetului odata cu lansarea HUAWEI FreeBuds Pro 3. Noua generatie flagship de casti TWS vine cu actualizari hardware si software si ofera clientilor o auditie de inalta calitate cu Hi-Res Dual Driver Sound System si ANC 3.0 inteligent.
 
Bazandu-se pe expertiza HUAWEI in dezvoltarea de casti TWS, cea mai recenta generatie de gadgeturi se ridica la inaltimea renumelui HUAWEI FreeBuds, oferind o experienta audio superioara.

Noul produs flagship HUAWEI FreeBuds Pro 3 foloseste tehnologia inovatoare pentru a redefini ce inseamna cu adevarat fidelitatea sunetului, ridicand standardele din industrie. Cel mai nou model imbunatateste experienta audio cu Hi-Res Dual Driver Sound System, Crystal-Clear Communication si anularea zgomotului exterior cu Pure Voice 2.0, ANC 3.0 inteligent si Triple Adaptive EQ. De asemenea, noile HUAWEI FreeBuds Pro 3 vin cu un design imbunatatit si cu o conectivitate inteligenta.
 
Cu HUAWEI FreeBuds Pro 3 utilizatorii pot asculta muzica preferata, audiobook-uri si podcasturi sau pot avea conversatii cu redarea fidela a vocii oriunde s-ar afla, bucurandu-se constant de o calitate superioara a sunetului, indiferent de zgomotul exterior.

Exploreaza total sunetul
 
HUAWEI FreeBuds Pro 3 inglobeaza tehnologia Hi-Res Dual Driver Sound System, care ofera o experienta audio impecabila, cu o redare fidela atat a sunetelor de frecventa inalta, cat si joasa, de la 48 kHz la 14 Hz, fara sa rateze nicio nota.
 
In plus, HUAWEI FreeBuds Pro 3 accepta codecurile L2HC 2.0 si LDAC™ si este certificat atat de HWA, cat si de Hi-Res Audio Wireless. Aceasta certificare dubla garanteaza un sunet de inalta rezolutie, ce aduce o abundenta in detalii si frecvente.
 
HUAWEI FreeBuds Pro 3 dispune, de asemenea, de un algoritm Triple Adaptive EQ care garanteaza ca muzica preferata a utilizatorilor va suna intotdeauna pe placul lor. Acesta asigura o experienta de ascultare personalizata exceptionala oriunde si oricand.
 
Crystal-Clear Communication si o experienta de ascultare fara intreruperi si perturbari
 
Cand vine vorba de apeluri telefonice, HUAWEI FreeBuds Pro 3 este echipat cu tehnologia Pure Voice 2.0 care ofera o captare a vocii de 2.5x mai buna in timpul apelurilor vocale si video, redand clar vocea utilizatorului, chiar si in mediile zgomotoase.
 
Functia este potentata si de tehnologia ANC 3.0 inteligent, un algoritm de anulare a zgomotului adaptativ AI care functioneaza in timp real pentru a oferi o imbunatatire cu 50% a anularii zgomotului ambiental. Astfel, HUAWEI FreeBuds Pro 3 devine un partener ideal de calatorie.
 
Performanta si functii inteligente pentru o experienta perfecta
 
In ceea ce priveste designul, HUAWEI FreeBuds Pro 3 sunt disponibile in trei culori inspirate din natura: Ceramic White, Green si Silver Frost. In plus, un singur element din nano-sticla integrat in dock-ul castilor creste cu 32% rezistenta la uzura.
 
Cand vine vorba de durata de viata a bateriei, HUAWEI FreeBuds Pro 3 ofera pana la 31 de ore de ascultare prin incarcarea castilor in dock si o utilizare de pana la 6,5 ore pentru casti in sine. Utilizatorii pot incarca castile si wireless, putand astfel sa inceapa sa le foloseasca imediat. In plus, castile beneficiaza de standardul IP54, fiind rezistente la umezeala si praf, perfecte pentru un stil de viata activ.Utilizatorii se pot conecta la doua dispozitive in acelasi timp si pot comuta audio chiar si intre terminalele cu iOS si Android, fara a fi nevoiti sa imperecheze de fiecare data device-urile si sa se deconecteze in mod repetat.
 
Au fost infiintate paisprezece centre de cercetare si dezvoltare in tari din intreaga lume, inclusiv Germania, Suedia, India si China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele trei unitati de afaceri ale HUAWEI si acopera smartphone-uri, computere si tablete, wearables si servicii cloud etc. Reteaua globala a HUAWEI este construita pe o experienta de peste 30 de ani in industria telecomunicatiilor si este dedicata furnizarii celor mai recente progrese tehnologice pentru consumatori din intreaga lume.

 

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?